Osjećala sam se kao mlada sponzoruša iz svijeta show biznisa

Nedavno sam ipak napravila mali diskontinuitet i dozivela nesto za mene do tada nepoznato. Upoznala sam jednog matorca koji je posle par izlazaka zaokupio moju paznju. Iako po godinama moze skoro deda da mi bude, pocela sam da furam sa njim. Dok sam bila fina cupi furala sam sa generacijski bliskim likovima.

Sema sa matorcem je za mene bila novina. Moj „decko penzos“ je pored toga sto je pun kao brod rasadnik lepih manira i intelektualne sirine. Posle galerije kulova sa asfalta cijih sam se kurceva naprimala i nasisala u moj zivot su se vratile nekada meni vrlo bitne vrednosti, lepi maniri i intelektualna sirina muskarca. Moj torima mi je pruzio raskosan zivot i za kratko vreme sam nebrojeno puta uzivala u otmenim restoranima i hotelima, skupocenoj garderobi, autotmobilima i izletima. Osecala sam se kao mlada sponzorusa iz sveta sou biznisa, koja seta matorog punisu. Ipak, veza sa njim imala je i slabosti. Pri retkim i kratkotrajnim erekcijama, njegov kurcic je jedva dobacivao do trinaest- cetrnaest centimetara, pa i takav je vise licio na zele nego na kurac u erekciji. Pusila sam mu do iznemoglosti i uvijala se u seksi vesu igrajuci prljavi striptiz kako bi njegove kratkotrajne erekcije makar malo duze potrajale.

Posle jednog od brojnih fijaska sa njim u krevetu osetila sam strasnu bezvoljnost i pocela da razmisljam da ga sutnem. Skljokala sam se u fotelju i razmatrala argumente za i protiv te odluke. Potpuno sam sjebala jedan vibrator da bi zadovoljila ogromnu potrebu za dobrim kurcem tokom veze sa „zele“ matorcem, kome sam, verovali ili ne, bila verna. Dosadilo mi je vise druzenje sa vibratorom umesto sam pravim kurcem, ali sa druge strane nisam zelela da izgubim sve materijalne i druge blagodeti, koje mi je veza sa matorcem pruzala.

Bila sam na korak od sna, onako bezvoljno skljokana u fotelji, kad mi je zazvonio mobilni fontele.

„Dje si, Irena? Sto cinis, cupi? Evo mene odje, u Srbiji, oli da obnovimo gradivo iz Svice?“

Da, bio je to on, moj kulov Crnogorac koji mi je u Svici, razvalio picku posle duze pauze i uveo me u svet uzitka i razvrata. Otcvrkutavsi da jedva cekam nas novi susret, vidno oraspolozena, brzo sam se namontirala kao prostitutka, i krenula odusevljeno da „obnovim gradivo“. U tom trenutku sam potpuno zaboravila na fijasko sa dekicom.

Ubrzo se na dogovorenom mestu gde sam se munjevito nasla zaustavio besprekorni i novi ferari. Poljubila sam ga u usta iz sve snage skocivski mu u krilo, dok je sedio na zadnjem sedistu. Primetila sam veliki oziljak na njegovoj uredn izbrijanoj glavi. „Imamo vozaca koji pazi na nas, ne brini“, uverljivo mi je rekao primetivsi strah u mojim ocima. Moj kulov je morao da angazuje obezbedjenje. Lik koji nas je vozio bio je gromada jos krupnija i visa od mog jebaca.

Odavao je utisak coveka vrlo iskusnog u tim stvarima i odlicinih refleksa. Izbegao je nekoliko slucajno ili namerno preprecenih vozila, dok smo se kretali ka odredistu. Ubrzo smo se nasli iza tapaciranih vrata luksuzne gajbe mog Djetica, koja je bila uredjena sa mnogo stila i sadrzala i bazen u svom sklopu. Nasla sam se na nikad udobnijem lezaju, vec uveliko ovlazene pizde, ocekivavsi nezaboravno trpanje. Scepao me je iz sve snage i posadio me ispod svojih usana. Znalacki mi je lizao pedantno obrijanu picku i vesto grickao klitoris da sam urlikala od zadovoljstva i posle desetak minuta obilato svrsila.

Rating: 4.7/5. From 184 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare