Osveta za preljub

Supruga mi je u gradu saznala da sam često sa drugim ženama i naravno da je kod kuće bio pakao. Iako nije imala niti jedan dokaz i ja sam imao uvjerljive priče nije mi vjerovala. Povjerila se svojoj prijateljici da će mi se osvetiti istom mjerom. Tu njezinu prijateljicu ja jebem povremeno već dvije godine. Kad se rastala skoro godinu dana nije bila sa nikim i uspio sam ju uhvatiti u trenucima krize i ogromne želje za kitom . Imala je 30 godina i naravno da je trebala seks. Ona mi je u povjerenju rekla za plan od supruge.

Jedan dan je spremala svoju robu u nekakav kofer i rekla je djeci da sa poduzećem mora ići na nekakve edukacije i obuku na 3 dana. Sa mnom uopće nije kontaktirala. Kad su mi to djeca rekla, zamolio sam njenu prijateljicu da malo to provjeri i u roku od nekoliko sati mi je javila da mi je supruga sa nekakvim tipom u jedom hotelu u Opatiji. Taj joj se tip nabacivao već 10 godina i poslužio je za osvetu. Ta tri dana su djeca bila danju u svojim sobama a uvečer u gradu jer su bili ljetni praznici. Sin je imao 17 a kćerka 18 godina. Ja sam za ta tri dana bio sa dvije svoje ljubavnice i treći dan sam sjedio doma kad se supruga vratila sa “službenog puta” Poslao sam kolegici poruku kad je stigla da ju nazove i pokuša saznati kako je prošla osveta.

Nakon sat vremena ju je nazvala i supruga je otišla u “našu” sobu pričati a ja sam tako i pretpostavio da će biti. Razgovarale su oko 10 minuta i opet je došla u dnevni boravak. Sve vrijeme sam osjetio da želi razgovor ali nije imala petlju početi prva razgovarati jer je ona prva i prekinula komunikaciju. Ja sam otišao u sobu za goste u potkrovlju spavati kao i inače u zadnjih 10 dana. Sutra ujutro sam ustao namjerno sat vremena ranije, popio kavu i otišao ranije od kuće na posao u svoju privatnu firmu. Oko 8 me nazvala “njezina prijateljica” i rekla mi da ima zanimljive informacije koje će me koštati barem dva njezina orgazma i ako mogu doći do nje jer je na godišnjem odmoru. Čim sam došao prvo sam ju morao zadovoljiti. Dočekala me u seksi rublju i već je bila narajcana i vlažna. Često se znala tako pripremiti sa vibratorom dok ne dođem. Kad sam ju u hodniku naslonio na zid i ljubio joj vrat i pomalo i usne ona mi je odmah otkapčala remen i svlačila me. Bila je jedva 60 kg teška i odnio sam ju u sobu. Lizao sam joj pičku najviše dvije minute i svršila je kao i obično dosta obilno. Nije mi htjela pušiti već je tražila da ju odmah jebem, Ni to nije čudno jer je za nju normalno da ga najprije voli jahati i primati u svim mogućim pozama a onda ga za kraj pušiti i popiti svaku kap sperme. Kad je sve tako i završilo je rekla da sad idemo popiti kavu i da mi ispriča. Pričat ću vam onako kako je i ona meni.

Prijatelj kojeg je moja supruga odabrala za prevaru je rastavljeni muškarac od 60 godina koji se hvalio po njihovom poduzeću da može još uvijek jebati ” kao konj” i da bi se usudio i dvije od 20 godina odjednom povaliti. Često je znao muškim kolegama prepričavati svoje ljubavne okršaje i u tim pričama su sve za njim poslije poludile, Naravno da netko i nasjedne na takve bajke. Tako je ta priča došla do moje žene koja je već desetak godina ljubazno odbijala svaki njegov pokušaj da ju kresne. Nije on odustajao i uvijek bi ponovno pokušavao jer je mislio da jednom mora popustiti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Lazo
Lazo
Guest
23. veljače 2022. 22:23

Lijepa osveta

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx