Fejsbukčanka

Kao i mnogi, u to vrijeme čuo sam za FB i napravio na njemu profil… Povezao se sa nekim svojim prijateljima, i postao član nekih grupa za šalu i zezanciju.

U jednoj takvoj grupi upoznao sam i “Gogu” (ime izmijenjeno). Dopisivali smo se u grupi, zezali, a nedugo zatim poslala mi je zahtjev za prijateljstvo… Dopisivali smo se, i riješili da popijemo piće i bolje da se upoznamo.

“Goga” je došla na dogovoreno mjesto sa autom. Ušao sam u njega… Bilo je ljetno veče, već je padao mrak. Rekla mi je da idemo kraj rijeke, zna dobro mjesto. Išla je autom kroz naselje, stigla do obale rijeke, kraj koje je bila cesta. Skrenula na makadamski put, i nakon 100 m zaustavila auto, ugasila je motor.

Noć je već počela da pada. Imala je dugu crnu kosu, poveće sise, punačke usne. Gledala me, a zatim krenula da preuzme inicijativu. Polako mi je otkopčavala dugmad na farmerkama, gurnula ruku u gaće i u nju uzela moj uspavani kurac.

Izvukla ga je van, svukla kožicu sa glavića, spustila usne na njega, poljubila ga, i nježno grickala… Onda je počela da ga puši, on se polako dizao i otvrdnjava. Lizala ga je, sisala, grickala, sisala mi jaja. Vrhunski je to radila, ali nakon 2-2, 5 minuta kurac mi je eksplodirao, napunila su se njena usta spermom koju je progutala…

Osmjehnula se i rekla mi:“Nešto si brz… Mora da ti žena ne daje redovno pičke.“

Nakon toga uzela je moj mlohavi kurac opet u usta i počela da ga puši… Popušila mi je kurac još dva puta, i onda se obrisala vlažnom maramicom, kao i moju kitu…

Strpala mi ga u gaće, upalila auto i krenuli smo nazad…

Iscijedi la mi je iz kurca svaku kap…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare