Podojio sam mlijeko ženici mog mladjeg brata – 2.dio

Nika i ja zaspali smo kao i prije, odvojeno, ona sa malim Rokom a ja u svojoj sobi, ujutro se probudili, napravio sam nam kavicu i doručak , trudio sam se da sve bude kao i prije i da tu ne provodimo vrijeme sa nekim velikim emocijama u zraku.

Podojio sam mlijeko ženi svog mlađeg brata

Pitao sam ju je li još sto treba jer sam išao u dućan i sl, vratio se pa išao obaviti nešto do grada popio opet koju pivicu , u medjuvremenu je ona išla isto sa malim baciti djir tu u blizini zgrade i tako… sve u svemu ok je to sve ispalo da ne bi bio neki veliki show kad se buraz Ivan vrati da ne skuzi ništa . ALI ALI ,

Dolazi noć, mali u sobi na spavanju a Nika i ja opet dnevni boravak TV i jbg .
Šta sada? Šta sada napraviti a ne ponoviti isto ili stvarno ostati čvrst kao stijena i izignorirati to sve i nastaviti dalje kao da nije bilo ničega , naravno teško je to .

Nika reci šta ćemo gledati , jesi za neki netflix seriju ili film ?
Nika: paaa može, izaberi nam nešto .
Vidio sam opet da drži neke obloge na grudima ali sam se ovaj put suzdržavao da ju ista pitam i da obraćam pažnju na to.

I tako upalio sam nam neku krimi seriju počeli gledati , ja sam neko pivo otvorio cugao ju lagano i gledao seriju, tu i tamo bi nešto iskomentirali ali sam vidio da je ona opet sva u grču od bolova….

Ovaj put Nika je na sebi imala ne znam kako bih vam to opisao, neku kao veliku majicu mušku na sebi u biti je to kao neka vrsta haljine koja bi onako padala negdje iznad koljena, onako široka bas po stanu …
Imala je bijele sportske carapice na sebi malo iznad gležnjeva i krajičkom oka sam ju gledao onako sklupčana na fotelji dok sam ja ležao na kauču… nakon završetka negdje druge ili treće serije pitao sam ju jel ok?
Nika: Ah i ne bas, sve znaš, isto sranje Jbt ja ne znam kada će ovo proći i kako da se nosim sa ovim.
Sutra ću ići do doktora da vidim sto će mi reci kako da rjesim te probleme .
Nika, dodji ovdje do mene, pozvao sam ju da dodje na kauč.
Uspravio sam se u sjedeći položaj .

Doji popni se na mene, zajaši me i spusti tu majicu malo ispod ne mogu vise da te gledam u tim bolovima.
Ništa nije rekla samo je to napravila kao uplašena srna..
Zajahala me je a ja sam odmah zažvalio njene sise i počeo da ih cicam i svako malo kad bih usta napunio mlijekom zažvalio bih nju sa tim mlijekom.

Ujedno sam ju vaćario po guzi i mjesio njene brutalno lijepe sise.

Pročitaj ovu:
Dečki sada ćete vidjeti kako se ova rupica rasteže

Nika moram ti priznati da si preukusna , slatka si bas, morat ću stvarno bratu reci da ti se malo vise posveti .
Sada si u najboljim godinama i treba te trošiti i konzumirati kada si najsladja .
Nika: Ah hvala ti na komplimentima .

Obožavam ovo sto mi radiš, ne mogu da se snadjem vise sto mi sve radiš u isto vrijeme, sva sam mokra samo ću ti to reci .

Kako sam joj već poprilično isisao mlijeka iz njenih sisa ocjenio sam da bih to bilo dovoljno .
Nika klekni dole na pod pored kauča , svukao sam hlače rasirio noge a ostalo se znalo, počela je tako slatko da mi sisa kurac, drzao sam ju za bradu i za kosu tako da osjetim kako se njena vilica širi dok uvlači moj kurac u svoja ustašca, lijepo je to radila, poluiskisno ali mogu reci znala je sto radi .

U jednom trenutku sam zadigao noge koliko sam mogao i izbacio joj svoj snus da mi ga poliže, samo sam joj gurnuo glavu prema dole i dobro je to prihvatila, počela je da mi lize anus, bas bas me je napalila da sam počeo da stenjem kao nikad.
Bravo malena, lijepo mi vraćaš uslugu .
Nika: mmmm ne brini, a i tko zna kada ću opet imati ovakav sex.
Uhvatio sam ju za kosu, pljunuo joj u usta i malo ošamario , gledao ju u oci… malena ti trebaš grubi sex, treba te šamarati i jebati sto jače, sladje ćeš spavati . Ti si mlado meso koje treba jako dobro izjebati, znaš Nika , gutaj mi kurac , navlazi ga nek se cijedi niz njega, nauci se na njemu da fino pušiš tako da se buraz sljedeći put iznenadi .
Nakon finog pušenja, podigao sam ju na kauc, naredio joj da se ugodno uvali, raširi noge, zadigni tu svoju komotnu majicu i da mastrubira.

Pročitaj ovu:
Za godišnicu braka poševio me mladi pastuh

Bilo je fantasticno gledati ju, obasjana samo tom svjetlošću tva, zavalio sam se u fotelju preko puta i gledao ju dok sam naravno i ja svog mačora natezao lagano, prigušena svjetlost i ona tako mlada i slatka , raširenih nogu i prsticima u svojoj pici.

Nakon nekih 5-10 minuta prišao sam joj i popeo sam se na nju, ušao u nju i počeo da ju stemam sto jače sam mogao, digao sam joj noge preko svojih ramena i uhvatio tempo.
Nika: obožavam ovo ne znam kako ću ikada zaboraviti ovaj vikend i ovakav sex.
Malena, nećeš moći ni morati zaboraviti ali neka bude to to ok. Sad ću te izjebati i od sad se trudi izvuci iz mog buraza Maximum da te izjebe kao i ja.

Nika: hmmm teško, ahhhh to Reno jebi me jebi me, izjebi moju malu picu kao nitko nikada ahhhh jao sva pica mi bridi aaaaaa svrsavaaaam.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x