Mokra Je momci, Jebimo Je – VIII dio

Ovo je 8 dio od 13 u seriji Mokra je momci

Nisam trebao dugo čekati. Već treći dan me nazvala Maja i rekla da je dogovor pao za slijedeći petak na večer kada cure tradicionalno izlaze van pa ništa ne bi trebalo biti sumnjivo. Nakon toga sam rekao Sanji da slijedeći vikend idem na službeni put. Ona je napravila tužno lice, tobože joj je to teško palo jer smo premalo zajedno, a u stvari joj je to savršeno odgovaralo. Ali ja sam već osmislio pakleni plan koji je će ih sve iznenaditi.

Mokra Je momci, jebimo Je – VII dio

Sa mnom radi atraktivna crnokosa žena srednje velikih i čvrstih grudiju, skladnog stasa, elegantna hoda i neodoljiva šarma nabijenog seksipilom koja je često kroz šalu nagovještavala kako bi jednom htjela probati grupni seks, jer joj je seks s mužem postao rutina, dosadan i nezanimljiv. Pozvao sam ju na kavu i pitao:
„ Patricija, da ti bi stvarno htjela probati grupni seks ili se samo šališ ili samo maštaš o njemu?“ Kako je baš otpila gutljaj kave zagrcnula se od iznenađenja.
„Kaj je tebi? Jesi li ti poludio? Udana sam žena. Zar ti ja ličim na kurvu?“ – ljutito je odgovorila.
Obično žene žustro reagiraju kad pogodimo njihove skrivene misli i njezina me reakcija nije iznenadila te sam odlučio nastaviti s provokacijama.
„Ma daj, znaš i sama da seks nakon nekog vremena postane rutina. Sve ste već probali i sve unaprijed znate. Jednom se živi. Poznajem tipa koji mašta o ženi kao što si ti i koji bi sve dao za jedan seks s tobom. I moja žena je imala seks s njim, a nakon toga noćima sanja da se njim jebe. Tip ima kurac od oko 30 cm u erekciji. Izgleda kao klas kukuruza. Što kažeš?“

Zabezeknuto me je gledala, ne vjerujući svojim ušima da to čuje od mene. Krv joj je navrla u lice, sva se zacrvenila, ruku je provlačila kroz svoju gustu dugu crnu kosu i kovrčala ju, Drugom rukom se ovlaš milovala po vratu i oblizivala suhe usne. Bili su to sigurni znaci da se seksualno silno uzbudila i da sam na pravom putu da je nagovorim.
„Što radiš u petak? Idem na službeni put, hoćeš li ići sa mnom?“- iznenadio sam je ne dajući joj vremena za razmišljanje.

„Vraćamo se iste večeri tako da ti muž ne brine gdje si. Krećemo u 10 sati. Važi?“
„Dogovoreno“ – odgovorila je tiho. A ja sam dodao:
„Držim te za riječ“- a u mislima sam je pogladio po stršećim bradavicama koje su se nazirale ispod pripijene maje i gurnuo joj ruku u međunožje jer sam bio uvjeren da je već bila mokra.
Opet sam nazvao Maju i objasnio joj da u petak dolazim s jednom jako zgodnom crnkom i zamolio sam je da ponovi pripremi dečke koji se trebaju zabavljati samo s njom, a tri naše prijateljice koje će također doći s istim ciljem neka ne diraju. To se naročito odnosi na Žigola. Patricija je njegov tip i može ju jebati do mile volje. A Sanju i ostale može samo provocirati, ali ništa više od toga. Maja je prihvatila igru. Znao sam da će odraditi sve po dogovoru.
Patricija je u petak došla na vrijeme, izazovno se obukla u odjeću koja je više otkrivala nego skrivala. Imala je crvene štikle i crvenu mini suknju koja je isticala njezina nabijena bedra i guzu, samostojeće svilene crne čarape te uz tijelo pripijenu crnu maju s većim dekolteom kroz koju su se nazirale krupnije bradavice njezinih čvrstih dojki. Kad je momci ugledaju podivljat će od požude.

NastavciMokra Je momci, Jebimo Je – IX dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx