Prava trojka

Ima godinu dana kako se dopisujem sa kolegom mog decka.On je nekako dosao do mog broja i nedvosmisleno me je ubedio da sa nasim dopisivanjem moj decko nema nista,da nema pojma tome i da ga nikada nece imati. Posle dugo vremena uspaljujucih poruka od kojih sam nocima vristala u svom krevetu dok bih sebi zabijala saku u pickicu iz sve snage,odlucila sam da reskiram i da se vidim sa njim uzivo.Jedno vece oko 18h je bio dogovor da dodjem u park,tj,da dodjem u jednu nedozidanu zgradu gde dolaze parovi da se jebu ali i voajeri koji bestidno drkaju kurceve u zbunju dok gledaju te neverovatne prizore.

Moram priznati da sam pristala na to,zato sto sam se potajno i nadala da ce nas neko videti,jer me pomisao da ce me neko gledati dok se tucam jos vise uzbudjivala od toga da cu konacno prevariti svog decka,koji mi je posteno dosadio svojim jednolicnim jebanjem. glatko sam izbrijala picku am to radila nisam mogla da se suzdrzim jer mi je potok tekao niz noge od same pomisli da ce mi neki d**gi kurac zapusavati sve rupe u telu.Odlucila sam da ucinim sta god pozeli,da budem razvratna kurvetina,jer ja to i jesam,oduvek sam to i bila ali me je zatucana sredina sputavala da dodjem do izrazaja.

Bio je mart esec ali sam obukla minic i mrezaste kurvinske ca**** koji mi je decko kupio i koje su bile natopljene spermom jer ih nikada nisam oprala,volela sam taj miris uzegle sperma da mi je uvek tu negde u nozdrvama.Dok sam stajala na ulici i cekala taxi osecala sam se kao kurva koja ceka musterije i taj osecaj me jos vide uspaljivao,htela sam da poludim,da odustanem od svega,da zgrabim tog taxitu kojeg su poslali i da ga na licu mesta izjebem na zadnjem sedisu pred svim prolaznicima te veceri.

Usla sam u taxi i u tom trenutku mi je zazvonio telefon i na ekranu jepisalo Dusan,javali sam se i on je pitao da li sam posla.Odgovorila sam potvrdno a on meni kratko da cu dobiti sta zasluzujem. U istom trenutku sam ponovo cela ovlazila i jedino sto me je sprecilo da zajesm taxistu bilo je sto sto je bio veoma star i sed,sto me je podestio na mog oca Zlatka.Mada,iskreno,bilo je tyrenutaka kada sam se dirala i dok sam mislia na svog voljenog taticu ali to je neka d**ga prica.

Odgovorila sam mu:onda mi daj sta zasluzujem.Kda sam stigla onme je naravno vec ceka na ulazu u zgradu Zvezdaru.Pozurila sam u zagrljaj poljubila ga blago u usta i istog trena sam osetila ruku kako mi je gurnuo medju noge.Iskreno,nisam to ocekivala ali ipak sam ja razvratna kurvetina,pa zato sam i dosla a ne da me miluje i da mi prica decje price pred spavanje u koje vise niko ne veruje.Jedino sto je bitno to je da on ima cvrst kurac kojim ce celu da me preore i uzduz i popreko,da me poprska belom spremom , umije sa njom i tako balavu posalje kod kuce,jer za bolje i nisam.

Seo je pored mene i bilo je logicno da krene. Rsirio mi je noge i rekao da zeli da vidi svaki detalj gde ce on da zakiva izsve snage.Bila sam raskrecena kao neka zaba a on me je zagledao iz svih mogucih uglova,nezasito i pohotno kao da nikada u zivotu nije jebalo.Ali ja znam da nije tako jer su mu poruke bile pune erotskog naboja koje su mogle i najfrigidnije zene da pokrenu potok iz ucmale pizdeOnda je poceo da mi prelazi rukama preko gacicai da mi zabija prst prko njih,kao da je zeleoda mi sa sve prstom ugura gace u pizdu.Kolio sam se bila raspalila ,mogao je u tom trenutku da spakuje u nju i celu saku.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx