web hit counter

Prijateljica iz Berlina

Berlin

Išao sam na službeni put u Berlin. Raspored obaveza je bio tesan i nisam baš imao vremena za šoping i bilo šta drugo. Kontaktirao sam prijateljicu koja živi u Berlinu. Kao klinci smo gajili neka zajednička osećanja ali nikada nismo prešli sa reči na dela. Od tada je prošlo puno vremena. Ona živi u Berlinu, muž, porodica…

Rekao sam joj da bih želeo da je vidim, nismo se videli 20-ak godina, i da ću biti jako zauzet, pa ako bude imala vremena, da barem brzinski popijemo kafu. Pao je dogovor, idemo na večeru, ona predlaže mesto, moji su računi…

Nalazimo se ispred zgrade u kojoj je restoran. Ona izlazi iz taksija… uh, kao salivena… uska crna haljina sa pristojnim dekolteom, štikle, raspuštena, talasasta plava kosa i predivne krupne plave oči. U trenutku mi je svašta prošlo kroz glavu i osetio sam one leptiriće u stomaku, kao kad’ smo bili mladi. Oboje smo se iznenadili i oduševili susretom, uz pristojni zagrljaj i poljubac, povela me je u restoran koji se nalazio na nekom desetom, petnaestom spratu, sa predivnim pogledom. Pravi izbor za romantično veče i prisećanje na mlade dane.

Uz hranu i piće, pričali smo ko šta radi, čime se bavi… evocirali uspomene iz mladosti… malo po malo, naručili smo i drugu flašu vina… „Nek’ ide život, pa nismo se videli 20 godina“ reče ona.
Naravno, tema je skrenula ka onim bezobraznim pričama i oboje smo žalili što nikada ništa nismo pokušali.

Vreme je proletelo, fajront, krećemo ka liftu. Ulazimo u lift čije su dve strane u ogledalu, sa držačima za ruke. Sami smo u liftu i pogledi nam se sretoše ali oni pogledi iskolačenih očiju sa nekom tenzijom u vazduhu. Da li zbog vina ili želje, nisam pomislio ni na šta već sam je snažno zagrlio oko struka i snažno poljubio. I da je htela, nije mogla da neće. Ne znam odakle mi ideja ali dok smo se ljubili, ruka mi je otišla do onog dugmeta za zaustavljanje lifta.

Osetili smo da je lift stao i nastavili smo da se ljubimo kao pomahnitali. Desnom rukom sam otišao ispod haljine i prsti su sami skliznuli ispod gaćica na tvrdo, okruglo dupe. Osetila se vrelina koja dolazi od njene pičke i samo je malo podigla desnu nogu a moji prsti su već bili vlažni i u njoj. Tako su lako skliznuli da nismo ni osetili kako se to dogodilo. Samo sam čuo njen sladak uzdah kada je osetila prste u sebi.

I dalje smo se ludački ljubili, moji prsti su lutali po njenoj pičkici a šaka je već bila puna njenih sokova. Grlila me je, provlačila prste kroz kosu, dok sam ja levom rukom otkopčavao pantalone, ljubeći je, ne vadeći jezik iz te ludačke borbe sa njenim jezikom.

Kada sam otkopčao pantalone, je sam izleteo iz gaća jer je bio u svoj svojoj snazi i lepoti a ona ga je uzela u ruku i jako stisla. Svo vreme se ljubimo, kao da nam je to poslednji put u životu, dok joj podižem usku haljinu, pomeram već mokre gaćice u stranu i nabijam ga onako jako bez reči, a i kako bih kada nam se jezici bore za slast.

Podižem joj haljinu a zatim je uzimam rukama i podižem noge tako da je na mom kurcu i tresemo ceo lift. Tek tada, kada sam je podigao na kurac i kada je jebem stojeći, njene grudi dolaze do mog vidokruga i spuštam lice i zaranjam u njene grudi koje su tako tople i sočne…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx