Prostitutka koja mi je ispunila sve u krevetu

Seks mi je već postao monoton, stalno jedno te isto. Kojoj god curi sam predložio nešto novo ona me odbila. Stoga sam odlučio naručiti prostitutku jer kod njih sve ima svoju cijenu i ako dovoljno platiš dopušteno ti je skoro sve.

Počeo sam pretraživati internet stranice i našao sam dosta prostitutki koje bi bile super za to. Odlučio sam se za prirodnu plavušu, bila je sitnije građe, ne višlja od 170cm. Za svoju građu imala je lijepo oblikovane grudi kao i guzu, držala je do svog izgleda.

Kada sam ju nazvao pitao sam ju za cijenu i šta sve uključuje. Dogovorili smo se za cijelu noć i rekla je da će me sve koštati 500€. 

Došla je navećer u vrijeme kad smo se dogovorili, platio sam joj pola unaprijed i ona je otišla u kupatilo spremit novac. Izašla je iz kupatila samo u grudnjaku i sexy tangama. Zatim me gurnula na krevet i rekla:

– “Sad sve prepusti meni”.

Otkopčala mi je hlače i izvukla kurac van te ga počela pušit. Pošto je bila prostitutka nije joj to bio prvi kurac koji je popušila, a to se i vidjelo. Znala je što muškarcu paše pa je to i primjenila. Mogla je duboko pušit i kad bi ga duboko progutala ostala bi malo u tom položaju. 

Kad mi je bilo dosta pušenje rekao sam joj da se naguzi, a to je i napravila. Kleknula je i dignula guzu visoko gore, a glavu naslonila na pod. Skinuo sam joj tange i odmah stavio kurac u nju te ju počeo žestoko nabijati. Stenjala je glasno, jebao sam ju grubo, jebao sam ju kao da je moja igračka koja služi samo za seks, za to sam i platio mislim pa to smijem. Nije se bunila na to, čak sam vidio da uživa.

Nastavio sam ju jebati brzo i žestoko, par puta sam ju lupio po guzi, a ubrzo sam počeo svršavati. Izvukao sam ga iz nje i svršio po njenoj guzi. Otišli smo se otuširati zajedno. Očistio sam ju i počeo joj mjesiti grudi i lizati bradavice. Grudi su joj bile mekane i dovoljno velike da popune šaku. 

Zatim se opet spustila dolje i počela mi pušiti kurac. Kurac mi se opet nadignuo i postao tvrd, a ona je nastavila s pušenjem. Odveo sam ju u sobu, legao na krevet a ona je sjela na mene. Stavila je kurac u picu i počela skakati na njemu. Vješto je mjesila bokovima i nabijala se na moj kurac.

Zatim se digla, okrenula leđima prema meni i stavila kurac u guzu. Odmah je skliznio unutra pošto je bio mokar od njenih sokova. Nabijala je svoju guzu jako na moj kurac i počela stenjati. Svaki put kad bi njezina guza skroz sjela na moj kurac zatresla bi se i to bi mene još više napalilo. Rekao sam joj da se ustane i legne na leđa. Spojio sam joj noge i digao ih u zrak te nabio svoj kurac ponovno u njenu guzu. Žestoko sam ju nabijao, a ona si je trljala picu. Uskoro se počela grčit, ali ja nisam prestao, nabijao sam svoj kurac duboko u nju i gledao kako uživa. 

Raširio sam joj malo noge te ih stavio na svoja ramena. Tako sam mogao dublje ulaziti u nju. Počeo sam ju jebati još grublje, ulauio sam u nju svojim snažnim naletima, a ona se samo tresla. Pitao sam ju na kratko:

– “Śto ti je? “,

na što je odgovorila: “Ma ništa, samo dugo me nitko nije ovako dobro izjebao”.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx