Jebao sam svoju ženu dok nas je rođakinja gledala sa terase

Neznam kako da ovo nazovem ali mislim da je pravi naziv neki tip voajerskog incesta.

Prošlo ljeto na moru žena i ja ostavivši klince na spavanju konačno smo otišli van, na neku cugu i muziku i na ples. Bilo je jako dobro a tome je pridonjela i moja gospođa koja me uvijek svojim izgledom napali iako kao i sve žene, nije zadovoljna svojim izgledom.

Gledao sam je u lepršavoj haljinici koja je pokazivala njene savršene, plesom izrađene noge, vitko tijelo i male sise i od napora tvrde bradavice koje su me uvijek dovodile do ludila. Skužila je da sam napaljen pa je plesala kurvinski oko mene trljajući me tijelom, a dok sam vozio kući, cijelim putem mi je stiskala kitu kojoj je bilo vrlo tijesno u bermudama.

Došli smo jako kasno, klinke su spavale, pa smo se počeli drpati u dnevnom boravku, u polumraku a jedino svjetlo je dopiralo sa terase kroz škure na ulaznim vratima skroz raširene radi velike vrućine. Skinuo sam svoju dragu, posjeo je na stolac pa joj preko usana sisa i bradavica došao do pice koju sam počeo lizati kao lud dok sam se istovremeno i sam skidao.

Obožavala je lizanje tako da mi je počela nabijati glavu sve jače uz svoju pičku trljajući se o moj jezik kojim sam joj svrdlao po pici i šupku. U jednom trenu me odmakla od sebe, posjela na njeno mjesto a ona je klekla ipred mene, pogledala me droljasto u oči ližući mi jajaj a onda mi je polako počela pušiti kitu , ližući je od vrha do jaja uzimajući je u usta. 

U jednom trenu sam pogledao prema škurama i prema terasi i shvatio da imamo publiku.. Ispred vrata u polumraku sa vanjske strane stajala je moja rođakinja Iva, kćer moga bratića, jebeno zgodna crnka od 20 godina ( nju smo i sreli na izlasku i rekao sam joj da navrati do nas na cugu kad se vrati ali smo se žena i ja zaigrali i zaboravili na poziv ).

Nisam ženi rekao ništa, a mala se nasmješila i i sjela nečujno na stolac na terasi i gledajući nas i mene u oči počela podizati haljinicu i prstima si trljati picu. To me napalilo do bola tako da mi je kita narasla još valjda za jedan broj , a moja draga neznajući ništa ju je još brže jače dudlala i obrađivala. Iva as je gledala i trljala si je pičkicu preko gaćica koje su biile sada već skroz mokre..

Pomislio sam, hajmo joj prirediti predstavu do kraja.

Digao sam se i naguzio ženu preko stolca tako da joj je pica i guza bila okrenuta prema vratima, a ja sam je počeo oblizivati zguza od pičke do šupka, lagano nadrkavajući svoju kitu, lagano sam se okrenuo tako da mala vidi i moju ženu i to što joj radim a i moj kurac..

Pogledao sam je, gledala je netremice u nas, haljinicu je digla do struka, jednu ruku je grizla da ne ispusti glas a drugu je skoro cijelu zabila u picu jebući samu sebe sve jače.

Ustao sam se i zabio kurac u svoju dragu do kraja jebući je onako stojeći sve jače dok sam joj pokrio usta rukom da prigušim njeno stenjanje, napaljivala me do ludila i ona i pogled na moju rođakinju koja je uživala u prizoru.

U jednom trenu sam stao i svojom majicom povezao ženi oči, nju je to još jače napalilo jer je voljela takve igrice. Sjeo sam na stolac a ona mi se natakla u krilo na kurac, miješala je i nabijala se sve jače grizući me za rame da priguši stenjanje, gledao Ivu kako se bz glasa previja na stolici na terasi dok se jebe prstom i istovremeno napaljen do ludila nabijao ženi kurac sve jače i jače, gledajuči malu ravno u oči.. . 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx