Prvi put me netko osim muža tu taknuo – II dio

Stvarno sam mislila da više neću sa vama imati šta dijeliti nakon onog sa djeverom jer sam odlučila ostati vjerna mužu. Ali sam se prevarila. Nakon što sam imala nezaboravan seks sa djeverom izbjegavala sam ga što sam više mogla ali sam užasno patila za njim.

Prvi put me netko osim muža tu taknuo

Nikada nisam bila tako dobro izjebana. Istina je da sam počela uživati i sa mužem tek nakon 10 godina braka ali nikada nije bilo onako.

Često sam noću sanjala svog djevera kako me brusi… Budila sam se sva mokra i napaljena. I prije nešto više od mjesec dana muž mi je saopštio sav sretan da mu se brat ženi. Zašto sam osjetila tako neopisivu bol koja me prerezala. “Ženi se za mjesec dana a mi uzimamo godišnji i idemo tamo za sedam dana.Ja sam kum” rekao je moj muž. Tu noć vodili smo ljubav a ja sam se skroz isključila.

“Opet si postala santa leda” rekao mi je muž razočarano.Bilo mi ga je žao jako žao. Ali nisam mu mogla pomoći. Ni sebi. Tih sedam dana prolazilo je tako sporo. Sredili smo godišnji i krenuli na put u njihovo selo. Kada smo se susreli on je bio tako ležeran. Koji odličan glumac. A žena koja ga je dobila je ona mlada cura koju je ševio na livadi kada sam ih slučajno srela. Bila je trudna!!! Ulovila ga je na najstariji trik. A možda ju je i zavolio tko zna. Svekar i svekrva bili su ponosni i sretni

”Ova snaja rodit će nam unuče. I znam da neće ostati samo na njemu kao vas dvoje na jednom djetetu. Bar znamo da će se naša loza nastaviti.”govorio je svekar.

– “Daj tata pusti ih pa tek su u tridesetima ima vremena. Snajka još ni 30 nema. A ja ne vjerujem da ne rade na tome”

Znala sam da provocira. Idućih dana nismo imali prilike ostati na samo. Nekoliko puta znao me dirati nogom ispod stola. Tu večer podigao je nogu između mojih nogu. Joj kao da me opržio. Opet me probudio samo tim dodirom. Skočila sam i rekla da moram u WC. Pa šta taj čovjek ima da tako djeluje na mene? U kupatilu sam se umivala a kada sam podigla glavu na ogledalu sam ugledala njega.

– “Šta hoćeš?” upitala sam ga.

– “Tebe snajko tebe. Ne mogu prestati misliti na tebe nakon onoga.” rekao je i poljubio mi vrat a rukom zgrabio moju sisu.

– “Aj..ah..ne smijemo…lud si…aaahh…doči će netko” borila sam se za dah od siline uzbuđenja, čežnje,ali i emocija.

Drhtala sam kao izbezumljena. Jedino uz svog djevera osjećala sam se živom, jedino uz njega među mojim nogama vladala je prava poplava, jedino uz njega bila sam žena. On mi je jedini pokazao kako je divno biti žena, kako je kada se žena napali. Podigao mi je suknju i skinuo gaćice. Odgurnuo me na zid i sebi skinuo hlače koje su skliznule do gležnjeva.

– “Nemamo vremena za predigru a već si vlažna što je dobro” rekao je duboko dišući. Držao me za stražnjicu a ja sam ovila noge oko njega i čvrsto ga zagrlila.Ušao je u moju pičku koja je gorjela uz duboki uzdah a ja sam tiho prostenjala. Lagano me i polako nabijao duboko dišući i tiho stenjajući a ja sam jecala i plakala. Plakala sam od ugode, od ljepote i sreće.

– “Aahhh…ooooohhhhhh!!!!..Jaaaooooj!!!Uuuuhhhh…Joooooj!!!!Oh…kako je lijepoooo….oh ljubavi!” grčevito sam ga grlila i stiskala. Osjetila sam koliko drhti i stenje. “Oh snajko…anđele moj…uuuhhh…tako je dobro” Počeo me nabijati sve brže. Bližio mi se vrhunac i nisam se mogla kontrolirati. On je svojom rukom preklopio moje usne i zatvorio oči. Suza mi je kanula iz oka i strastveno sam ga poljubila. Gušio se jer se tresao u orgazmu. Najprije sam se ja vratila večeri pa on.
Došla je i momačka. Nisam mogla spavati misleći šta li oni rade. Vrata su se otvorila od sobe. Rano mi se muž vratio. Pretvarala sam se da spavam. Ležala sam na boku a on je legao iza mene i uhvatio me za sisu nježno je stiskajući. Drugu ruku zavukao je ispod moje spavačice. O kako sam se uzbudila. Zar me i muž može uzbuditi? Okrenula sam se prema njemu i poljubila ga. Tada sam shvatila pa to nije moj muž nego djever.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx