Poslije rogonje postao sam pravi peder

Možda sam to duboko krio u sebi ali mislim da sam od još puberteta težio više muškarcima nego ženama, tj gledajući porniće više su me uzbuđivali dignuti kurčevi nego pičke.
No živeći u sredini gdje to bilo za svaku osudu, nikada nisam imao priliku za muškim sexom.
Odrastao sam oženio se dobio i dijete i živio život običnog bračnog para.
No unazad par godina u meni je ponovo počela tinjati želja da to isprobam, a moja žena i ne sluteči kakva je razvratnica kada sam je ženio to mi je i omogućila.
Prvo me je prevarila tj počela mi nabijati rogove tako reći javno, a onda uz moj prešutni pristanak počela je ih dovoditi i u naš stan gdje se jebavala pred mojim očima, no i ona je se prevarila u meni nije znala da sam ja jedva to dočekao i da je me to silno uzbuđivalo. Moja žena je kurva 2

Odmah me je uvela u svoje sexualne igrice gdje sam napokon na moju radost i osjetio okus pravog kurva u ustima i okus slatke tople sperme.
I tako smo uživali u tim njenim igricama u kojima je ona shvatila da za muža ima jednog običnog pedera koji voli kurac kao i ona.

Jedno jutro dok smo pili kavu prije posla reče mi:slušaj mužiču na poslu imam dvojicu kolega koji su slušali moje dogodovštine u našoj sobi, i izrazili su želju da samo tebe jebu dok ja gledam tako da ću ih večeras dovesti a ti se uredi kako najbolje znaš i ima da ih zadovoljiš obojicu jel ti jasno, komno sam glavom i rekao da draga.
Cijeli dan na poslu sam samo o tome razmišljao i jedva čekao da prođe radni dan i kada je kazaljka otkuvala 17 sati žurno sam dovezao se do našeg stana, istuširso se otišao do ormara svoje supruge iheo njen crni grudnjak crne čipkaste tange, crne samo stojeće čarape sve to navukao na sebe, zatim sam se našminkaš stavio karmin ma usne, izvukao trepavice, nalakirao nokte i stavio na glavu dugu crnu periku te željno čekao goste.
Nešto iza 18 sati pojavili su se na vratima našeg stana, kada su ušli bili su zatečwnimojim izgledom, oh mužiču izgledaš kao prava pička, nisam znala da se tako znaš urediti svaka čast.

Ovo su Zoka i Josip oni će večeras da te izjebu kao što su neku večer mene kod njih u stanu. Prišao sam im uhvatio ih za ruke i odveo do naše spavaće sobe, polako sam ih skinuo do gola ne ostavljajući im ni komadić odjeće na njima, žena je se udobno smjestila na rub našeg ogromnog kreveta i po smatrala nas a ja sam željno kleknuo između njih dvojice uhvatio im kurčeve rukama i prihvatio se pušenja, uh imali su dva lijepa komada Zokin je bio nešto deblji ali zato u Josipa je bio ogroman nisam ga mogao ni dopola staviti usta.
Brzo su im narasli u mojim mokrim ustima, čas jedan čas drugi bi me uhvatili za glavu i nabijali na svoj kurac stenjuči od užitka.

Napokon su me bacili na krevet, zoka je legao ispred mene i ponudio mi svoj kurac ponovo na pušenje a Josip me je uhvatio za bokove podigao mi guzu u vis tako da sam bio kao kuja na sve četiri i onako mokar od mog pušenja i moje pljuvačke svoj ogromni kurac sjurio u moj šupak, uh iako sam to očekivao malo je me iznenadilo i zaboljelo no kako je ga ponovo izvadio pa turio do jaja u moj šupak sada je već to bila slatka bol, da bilo je predivni, da sam znao kako je to dobro davno bih potražio da me jebu, kako je me on straga nabija na svoj kurac tako sam ja se sprijeda ustima nabijao na Zokin kurac, jebavali su me zaista sihronizovano vidjelo se da imaju iskustva u tome.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx