Prvi put mi je bilo sa 24 godine

Radim kao prodavačica u jednom supermarketu i imam mnoštvo kolega. Ali jedan je poseban, moj kolega koji radi u skladištu. Visok je crnokos i jako razvijen. Ja imam 24 godine a on je stariji od mene, ima blizu 40. Ali je komad i pol!!! I nije oženjen a nedavno je prekinuo dugogodišnju vezu. A ja nikada nisam nikada imala dečka i ako mogu reći da sam atraktivna crnka. To svi kažu. Imala sam teško djetinjstvo i jako mlada se zaposlila jer mi je bilo to jako potrebno. Posao mi je uzeo svu energiju. Mlada sam ostarila. Bila sam jedna frigidna djevojka.Svi su me doživljavali kao simpatičnu i veselu djevojku, koja se uvijek smije i sa svakim je pristupačna.A u duši sam venula i kopnila…

Kolegica koja me vozi počela je uzimati i Nenada našeg zgodnog skladištara. Jednom je uzela još dvije kolegice tako da sam ja sjela od iza sa Nenadom. Nešto jako čudno mi se počelo dešavati. Osjetila sam ugodnu toplinu u trbuhu i ugodne žmarce koji su se protezali po cijelom mom tijelu. Od tog dana nisam mogla prestati misliti na Nenada. Počela sam ga i sanjati a kada bih se budila ostajala je ona teška i gorka praznina. Malo po malo nas troje počeli smo se voziti s tom jednom kolegicom i ja sam uvijek sjedala od iza sa Nenadom.I uvijek isti onaj predivan osjećaj me obuzimao. Tu sedmicu radili smo popodne i navečer se vraćali kući. Prva je izlazila kolegica koja je sjedila ispred , pa ja pa onda Nenad.Dobro se sjećam bio je utorak. Taj utorak Nenad mi je sjeo bliže nego ikada. Položio je ruku na moju nogu i počeo me milovati. Zatim ju je zavukao u moja bedra i milovao primačući ruke mom međunožju koje je bridilo. Kada me dodirnuo stresla sam se i jedva zatomila jecaj. Ja sam položila ruku na njegova bedra i pomilovala ga po snažnoj nozi. Zagrizla sam usnicu da ne ispustim krik zadovoljstva koji me obuzimao dok me gladio između nogu, dok je milovao mjesto koje nitko nikada nije dirao. Kada sam osjetila da se ne mogu kontrolirati uhvatila sam ga za ruku i odmakla.

Sutradan kada sam ja izašla Nenad je rekao da će i on tu izaći kod jednog prijatelja.Sva sam se naježila. Kada je kolegica otišla zgrabio me u zagrljaj i utisnuo strasan poljubac u moje usne. Zagrlila sam ga i uzvratila poljupce. Duboko sam i nekontrolirano disala. Uzbudila sam kao nikada u životu. Počela sam osjećati ono što nikada nisam.

“Dođi” rekao je i uhvatio me za ruku. Odveo me u zgradu do moje i otključao neki stan. “Ne boj se. To je stan mog prijatelja kojeg ja održavam. Uđi, osjećaj se kao kod svoje kuće. Moj je prijatelj na putu u Dalmaciji je i neće doči još pet dana” rekao.

Počeli smo se ljubiti na hodniku i milovati. Polako me svukao pa sebe. Pogled mi je zastao na njegovom međunožju. Kurac mu je bio spušten ali zastrašujuće debel. Nije bio toliko velik koliko debel. Progutala sam pljuvačku i zadrhtala. Stao je iza mene i objema rukama uhvatio moje sise. Počeo ih je milovati i mijestiti dok mi je ljubio vrat i dahtao na uho.

“Prelijepa si” ponavljao je.

Polako je počeo spuštati ruku po mom trbuhu do mog međunožja koje je gorjelo. “Ooooooh” oteo mi se uzdah iz grudi. Počela sam se nekontrolirano tresti, drhtati i stenjati. Izgubila sam se u nekom predivnom i nikada ne doživljenom osjećaju.U jednom trenutku činilo mi se da sam napustila svoje tijelo i lebdjela. Nenad me čvrsto držao dok sam se smirivala. Okrenula sam se prema njemu i izljubila mu lice, pa vrat, pa prsa. Spuštala sam se sve niže i lizala sam mu trbuh i pupak. Uhvatila sam tu njegovu gromadu u ruku i cijelog ga oblizala.Zatim sam ga strpala u usta i počela ga pušiti. Nije bilo lako s obzirom na njegovu debljinu ali sam se trudila. I svršio je po mom licu. Kada se smirio podigao me na ruke i odveo do sobe. Polegao me na krevet i lizao mi vrat, pa bradavice. Na njima se malo duže zadržao i dovodio me do ludila!!!!!!!!! Lizao ih je i cuclao a moje tijelo prožimali su sve jači i snažniji žmarci. Zatim se spustio na moj trbuh a onda još niže. O kako me dobro lizao dolje.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx