Zaljubila sam se u tatinog prijatelja

Bio je dobar prijatelj mog oca. Simpatičan čovjek od nekih četrdesetak godina, sijede kose, nosio je naočale i predivan osmijeh. Još od moje desete godine me znao lupiti po guzi, od milja – nikome se to nije činilo kao loša stvar. Meni nije smetalo i mogu reći da sam na neki način bila zaljubljena u njega, ali zaljubljena na način prilagođen desetogodišnjoj djevojčici. Prolazile su godine, a sa lizalica, bombona i nevinog udaranja po guzi, čika Darko je prešao na ‘slučajno’ dodirivanje mojih grudi (koje su tek počele pupati), a nije mu bila strana ni moja ribica.

Svaki put kad bi to učinio, ja bih se zacrvenjela i bilo bi me sram, no njegov topao pogled mi je govorio da za stid nema razloga. Kako sam odrastala, počela sam maziti pičkicu zamišljajući da umjesto moje ruke, to radi čika Darko. Mnogo puta sam svršavala misleći na njega, kako mi dira grudi, guzu, kako me ljubi po cijelome tijelu. Bio je petak kao i svaki drugi – ja, tada već sedamnaestogodišnjakinja kojoj do 18e fali samo 5 mjeseci, vratila sam se iz škole.

Kad sam ušla u dvorište zamijetila sam auto od čike Darka, a kasnije sam čula i njegov glas uz glasove mojih roditelja. Ušla sam u dnevni boravak i vidjela ih za stolom, razgovarali su.

“Bok!” viknula sam, izuvajući cipele.

“Hej, malena!” rekao je čika Darko i namignuo mi.

“Kako je bilo u školi? ” mama je upitala smiješeći se.

“Dobro, dobila sam peticu iz matematike. ”, ponosno sam objavila.

“Ma braavo, pametna si ti djevojčica!” čika Darko mi opet namignu.

I tako je razgovor oko škole i ocjena tekao, sve dok nismo došli do teme šaha, koji obožavam igrati još i danas. Pošto moji roditelji ne znaju igrati, a čika Darko je virtuoz u spomenutoj igri, on je predložio da u nedjelju dođem kod njega na partiju, možda i dvije. Pristala sam na poziv, zagrlivši ga.

“Čika Darko, vi ste najbolji!”

“I ti si, malena, i ti si.”

Tada sam otišla u kupaonicu na tuširanje, ali prije toga sam dirala pičkicu i opet zamišljala čiku Darka “na djelu”. Iako jedan dan nije mnogo, subota je jako dugo trajala, isto kao i nedjeljno prijepodne. Nekako sam uspjela napisati zadaću i otuširati se, no čitanje knjige je bilo previše. Stalno mi je pred očima bio čika Darko, sad sam već zamišljala i njegov kurac.

Pičkica mi je jako vlažila, nisam znala što učiniti s njom. Konačno je sat pokazao 15h i čika Darko je došao po mene. Pozdravila sam roditelje i ušla u auto.

“Hej malena, baš si lijepa danas.”,smješkao se, paleći auto.

“Hvala vam čika Darko, i vi isto!”,

nisam znala što drugo reći, osim da zahvalim i uzvratim kompliment. Ostatak puta smo proveli u tišini, osim onda kad mi je ponudio lizalicu koju sam ljubazno odbila. Izašli smo iz auta koji je parkirao u dvorištu i ušli u kuću.

Stajala sam u hodniku, čekajući da izuje cipele i obuje kućne papuče. Upitala sam ga da li i ja moram isto učiniti, on je rekao da mogu izuti cipelice ako hoću. Izula sam ih i obula njegove druge papuče, koje su mi smiješno stajale, bile su možda 8 brojeva prevelike.

“Kako si slatka, imaš tako lijepe nožice.I kosu. ”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx