Supruga i ja smo imali uvek dobar seks . Nema toga sto nismo probali. Poverenje izmedju nas je uvek bilo bezgranično. Ponekad smo koristeci didlo zamisljali da imamo seks trojku. Ponekada kada se desi da zajedno pogledamo neki od porno filmova , komentarisali smo seks u trojci.

Odlućili smo se da postanemo članovi jednog od sajtova za upoznavanje , da pogledamo kako to funcionise , vise kao posmatrači i znatiželjni da vidimo u realnom životu ovakav oblik seksa.

Pregledavali smo profile koji su tražili soft varijantu jer smo i mi postavili taj uslov ( sta je to soft nismo imali definisano )

Bilo je svakakvih ponuda , uglavnom muskaraca, ali i parova uglavnih sa velikim iskustvom u swingu.

Dugo je vremena proslo i odlučili smo se da napravimo kontakt sa jednim parom koji je tražio isto i naglasavao da žele da probaju.

Posle prepiske , razmene telefona odlučili smo da se vidimo . Prvo smo se videli nas dvojica i kako mi se činilo bio je ok čovek i posle male rezervisanosti imali smo razgovor kao da se poznajemo celog života.

Dogovor je bio da se vidimo u četvoro . Nasli smo se i bilo je ok . Razgovarali smo o svemu na ovome svetu , a o eventualnom susretu dve rečenice pred razlaz. Dogovor da ćemo da se vidimo i pokusamo neki soft swing.
Zbog njihovih obaveza sastali smo se u toku nedelje , a ne za vikend kako smo mi želeli. Sastanak je bio kod njih , mi smo dosli sa bocom vina , kafom i cvećem za njegovu suprugu ( ja sam se zezao da idemo na slavu ) Primili su nas neobavezno , ležerno obučeni .On u farmericama i duksu , njegova supruga u suknji i bluzi kosulji ( moja supruga u haljini nesti iznad kolena ) Popili smo kafu , piće , pričali , bukvalno da niko nije pomenuo zasto smo zajedno.
Monotoniju je prekunula njegova supruga koja je ugasila svetlo ( ostao je upaljen tv ) sela do mene i kroz salu zamolila moju ženu da sedne pored njenog muža .

Dok smo sedeli rekla mi je da možemo da se mazimo kao da smo na prvom sastanku. Tako je i bilo milovao sam je po butini i malo po grudima. Nije htela da se ljubi. Milovala je i ona mene u jenom trenutku me milovala izmedju nogu . Raskopčala je bluzu i mogao sam da joj diram grudi. Bio sam rezervisan jer nisam znao dokle ćemo da idemo. U jednom trenutku je ustala i skinula bluzu i brus , imala je lepe grudi . Dok je stajala video sam da moja supruga preko puta ima zadignutu haljinu i da sedi u krilu njenog muža , dok joj se vide tange ispod hulahopa.

Njegova žena me je opkoračila me je i bukvalno stavila grudi u moja usta. Grickao sam ih i sisao kao lud. Prekinuo me je glas moje supruge koja je rekla da ce oni da odu u sobu. Shvatio sam da će ono soft da preraste u nešto dugo.
Tako je i bilo . Odmah po odlsku njegova supruga mi je raskopčala pantalone i skinula ih. Počela je da me oralno zadovoljava i moram da kažem da je bila veštija od moje žene koja voli da uzme kurac u usta , ali nije nesto luda za time. Mislim da nikada nisam imao jaču erekciju.

Uhvatla me je za ruku i rekla da odemo do sobe. U sobi je bio razmesten krevet , prolazeci čuo sam da su njen suprug i moja žena mnogo radikalniji . Nisam ni vide kada je uspela da se skroz svuče. Legli smo i na njenoinsistiranje ( uslovno ona je bila odozgo ). Tucala se polako , uglavnom samo na vrhu glavića i povremeno se navukla cela i kasnije ostala tako , bio sam ceo u njoj .Nikada nisam imao laganiji seks . Jedva da se je i pomerala , trebao sam da se potrudim da osetim nene pokrete. Nisam verovao da se moze da zavrsi uz takav intenzitet pokreta. Osetila je kako zavrsavam i zagrlila me i počela da ljubi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
rad mil
rad mil
Guest
14. prosinca 2020. 14:44

kritika! zasto žuriti? pa tema je narajcavajuća,-ali se radnja brzo odvija. nema impresija u opisima.

Drum1234
Drum1234
Guest
Reply to  rad mil
15. prosinca 2020. 14:14

Tako je bilo , ni vise ni manje.

Luzeriiii
Luzeriiii
Guest
19. travnja 2021. 11:14

Sve je lepo…ali kako nagovoriti suprugu na to……

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Luzeriiii
1. svibnja 2021. 01:04

Procitaj pricu “Moja jebozovna zena” i njene nastavke kao i komentare,mozda dobijes ideju ili primjenis nesto iz njih 😉 Sretno.

Luzeriii
Luzeriii
Guest
Reply to  Kvisko
8. svibnja 2021. 17:06

Jako tesko…jedno da drugo ne

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
5
0
Ostavi svoj komentarx