S bakicom na skijanju

Zime 2023. imao sam 18 godina i dogodilo mi se nešto što mi je promijenilo život. Ime mi je David i inače nisam baš društvena osoba. Vrijeme koje nisam u školi najradije provodim sam u sobi igrajući igrice na kompu.

Kako nikad ne volim ići na putovanja sa svojom roditeljima kad su oni putavali mene uvijek prije čuvala baka. Nekako sam nju najviše volio.

Moji su odlučili da idu na Maldive, jer moja mama nevoli zimu. Rekli su mi da će mi baka doći svaki drugi dan skuhati nešto dok njih ne bude. Meni je bilo čisto ok što ću biti sam. Njih neće biti 3 tjedna, a baka je isplanirala nešto za mene kao iznenađenje. Inače ona je bila sama, jer se rastala od maminog tate još dok su bili mladi, a mama mala.

Roditelji su otišli i taj dan sam bio sam, obožavao sam to, jer bi na tv-u stalno gledao porniće i drkao. Nekako sam volio gledati porniće gdje mlađi likovi jebu starije žene.

Moja baka jako je sličila baš na ovu iz pornića…. jbt pa to je ona.

Veće je bilo kasno jer nisam odmah skužio da drkam na vlastitu babu, a sperma mi je već izletila. Potražio sam taj pornić na netu i gledao ga više puta da se uvjerim da je to ona. Usporedio sam njenu sliku da budem 100% siguran i to je bila ona.

U porniću se zvala Sexy Suzy, a u pravom životu Verica. Nekako mi je prvo bilo odvratno i čudno, ali onda mi se polako počelo sviđati kako mi onaj lik sa ogromnom kurčinom razvaljuje baki pičketinu. Pička joj je bila izbrijana, a ogromne sisetine su joj klepetale kako ju je ovaj nabijao. Imala je pofarbanu kosu u smeđu.

Kako sam gledao taj pornić izbacilo mi je u predlošcima još 2 njezina, jbg morao sam još jednom izdrkati. Kako je na pornićima već bila stara to je značilo samo jedno- snimano je to ne tako davno.

Sutradan je došla i bilo mi je malo neugodno morao sam joj nekako reći da znam da snima porniće, ali nisam znao kako.

Kad je stigla odmah mi je predstavila svoje iznenađenje, a to je bilo da me vodi na skijanje u Austriju.

Rekao sam joj da mislim da to nije baš neka ideja, jer ja neznam skijati , a i ona nije za to i zbog godina i nikad isto nije to prije radila.

Ona me nekako nagovorila tako da mi je rekla ajde pa probat ćemo zajedno pa možda i naučimo. Rekla je jednu stvar koja mi cijelim putem nije izlazila iz glave:

“Ajde pa baka je jedva skupila za tih 5 dana”- sigurno su to pare od jebanja.

Krenuli smo popodne i kao što kažem cijelim putem razmišljao o tome što je rekla i kako da joj kažem da znam za njen hobi. Stigli smo u hotel i sve je bilo fensi. Otišli smo odmah iznajmiti operemu za skijanje i uzeti trenera.


Kad smo sve dogovorili za ujutro otišli smo natrag u hotel. Smjestili smo se i baka se otišla istuširati, a ja sam legal na krevet. Imali smo sobu sa bračnim krevetom i televizijom pred njim. Upalio sam tv i vrtio kanale kad sam naletio na program sa pornićima. Vrtio se na tom kanalu baš neki pornić sa babom. Mislio sam možda da probam virnuti u kupaonu i vidjeti svoju pornićarksku baku kako pere tu izjebanu pizdu (wow kako mi se promjenilo mišljenje o njoj nakon onog).

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj