Punica je prava fuksa i karaju je njeni zetovi

Please wait...

Punica, obitelj svoje žene upoznao sam dvije godine prije braka, majka udovica i udana sestra starija desetak godina od nje.

Nakon vjenčanja počeo sam češće dolaziti u njeno selo u Podravini, bez obzira da li sam dolazio samo u posjet ili sam dolazio pomoći punici oko poljoprivrednih poslova. naime nakon vjenčanja žena i ja smo otišli živjeti u Zagreb gdje smo oboje radili.

Starija kćerka se udala i sa mužem živila u Sarajevu, rijetko je dolazila, uglavnom samo onda kada je bilo čega za napuniti prtljažnik njihovog golfa.

Moji boravci u njenom selu služili su mi za upoznavanje susjedstva, običaja i ljudi, njihovih priča. Tako sam i jednom u seoskoj birtiji čuo priču kako je moja punica ostala udovica.

Bila je rasna žena, crnka bujnih oblina, profesorica u srednjoj školi, stroga i bahata. Imala je ljubavnika, mlađeg od muža, koji je popunjavao praznine u njenom tijelu i duši. Čak jedna varijanta istine kaže da je taj ljubavnik kasnije oženio njenu stariju kćer.

Muž je presudio sam sebi objesivši se na tavanu kuće. Taj njegov potez punica je objašnjavala alkoholizmom, ali selo je pričalo drugačije.

Dvije godine nakon vjenčanja dogodilo se nešto što je promjenilo moje mišljenje i odnos prema ženskom dijelu ženine obitelji.

Naime te jeseni, dogovorili smo se da ću ja pomoći punici oko branja i spremanja jabuka.

I tako uzeo sam par dana godišnjeg odmora sjeo u auto i krenuo u Podravinu.

Kada sam došao pred puničinu kuću našao sam tamo parkiran Draganov auto. Dragan je bio stariji zet. Parkirao sam auto pored njegovog i ušao u dvorište. Kako nikoga nije bilo u dvorištu želio sam ući u kuću ali vrata su bila zaključana.

Svojim ključem sam otključao vrata i ušao u kuću. Već sam htio pitati ima li koga doma kada sam iz puničine spavaće sobe čuo nekakvo stenjanje i mukle glasove.

Prišao sam polako vratima koja nisu bila zatvorena do kraja i bio iznenađen onim što sam vidio. Moja punica, ta stroga profesorica klečala je četveronoške gola na krevetu a Dragan joj je bio iza leđa, gol sa nečim što je trebalo biti kurac ali kraće od 15 centimetara.

Više od samoga čina iznenadio me je njihov rječnik. On joj se obraćao kao krmači koju će jebati i napraviti joj prasadi, a ona je stenjala i to odobravala tražeći da ju jebe i napravi joj prasce.

U jednom momentu izvadio je kurac iz nje, uhvatio ju za kosu i stavio kurac ispred usta.

– Ne mogu, – rekla je punica, no nije uspjela završiti rečenicu kada joj je Dragan lupio šamarčinu od koje sam mislio da će joj glava otpasti sa ramena.

Nije se stišao zvuk ni prvoga šamara a već je slijedio drugi, treći… udarci su pljuštali po njenom tijelu, punica se sklupčala i jecala. Mislio sam uletiti u sobu i spriječiti Dragana da ju mlati kada se punica okrenula prema njemu i tražila da legne na leđa što je Dragan i učinio.

Stala je iznad njega, spustila glavu na njegov kurčić i cijeloga ga uvukla u usta. Uvlačila je požudno kurac u svoja usta sve dok joj se nije ispraznio tjerajući ju da proguta njegovu spermu. Nisam želio biti otkriven, polako se isšuljao iz kuće, sjeo u auto i otišao u grad na piće.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx