web hit counter

Profesorica iz hrvatskog: Imaš veliku kurčinu, izjebi me i napuni me

Ona je bila profesorica hrvatskog jezika. Uvijek me je ispravljala o znakovima č, ž, š, a i moj pravopis joj se nije sviđao. Imala je godina kao i ja, oko 40, i bila je samo jedna obična glupa profesorica hrvatskog jezika, koja se umislila da je najpametnija na svijetu!  Uvijek sam se divio jednostavnošću nekih [...]

Ona je bila hrvatskog jezika. Uvijek me je ispravljala o znakovima č, ž, š, a i moj pravopis joj se nije sviđao. Imala je godina kao i ja, oko 40, i bila je samo jedna obična glupa profesorica hrvatskog jezika, koja se umislila da je najpametnija na svijetu! 

Uvijek sam se divio jednostavnošću nekih stranih jezika, npr. u kojemu nema ovoliko sranja kao u hrvatskom pravopisu. 

Njena vanjština odavala je tipičan primjer konzervativne žene, obitelj, posao, crkva itd. 

Nije pratila trendove ove današnje, zakopčana do vrata, sve ono ozbilja do krajnjih granica. 

Grozila se na tetovaže i piercinge, šta je danas normalno za imat po tijelu. 

Ma da ne nabrajam, mislim da već imate sliku takve žene, jer ih danas ima stvarno dosta u RH. 

Jedino, šta se koristila mobitelom i imala je instaliran Viber, to ponajviše radi komunikacije sa svojim djetetom mislim. 

Odmah sam dao naslutiti da se ispod “haube” krije žena sa božanstvenim tijelom i sexualnim nagonom, mada je sve to vješto skrivala. 

Pogledi i razmišljanja su nam se susretali sve više i ja sam postao svjestan da ovo sve vodi ka nekom zbližavanju i možda dobroj jebačini.. . 

Samo kako ostvariti taj trenutak? To je bio problem, jer imali smo nešto zajedničko, a to su naši ljubomorni supružnici. Ni u trenu nismo mogli pobjeći nikamo, ni sekunde kako se kaže a da nismo bili kontrolirani. 

Jednog dana, igrom slučaja smo se sreli i baš mi kaže kako joj je završio na servisu i sada mora pješke do posla. Naravno, ja sam se odmah ponudio za prijevoz, na što je odmah ona pristala i ušli smo u moja kola. 

Osjetio sam odmah njezino oduševljenje time, da sam i ja bio svjestan nekakve prilike, ono šta se kaže, sad ili nikad! 

Čim je ušla u auto pitala me jeli može nasloniti torbicu na zadnji sic i ja sam naravno potvrdio da može, okrenula se i onako “slučajno” protrljala svoje o mojem ramenu. Uf kako je ova profesorica, pomislio sam u trenu i kurac mi se automatski počeo puniti krvlju.. . još je držala sise na meni tako da mi je rame točno upadala u procijep između sisa.. . kurac mi se propeo kao u 15to godišnjaka kad vidi neku pičku po prvi puta. 

Nasmješili smo se jedno drugome, ja sam znao da moram odmah krenuti, ali da stvar bude bolja u glavi mi se rodila konkretna ideja, odmah da pokažem i kažem šta mislim sada o njoj:

– Dobra si pička; uputim joj te riječi kao iz vedra neba.. . 

– Imaš veliku kurčinu; kaže ona i stisne rukom nabreklinu u mojim hlačama. 

Ajmo se izjebat, izusti ona kao jebaljka. 

Srce mi se uzlupalo na same pomisli na ovako dobro i na trenutke koji su sada ispred mene. 

Na brzinu sam je ostavio ispred moje zgrade i dao joj ključ od stana, a ja sam do tada parkirao kola. 

Naravno, nikoga nije bilo do podne kod mene, a bilo je tek 8 i 30. 

Neznam ni sam kako sam to sve uspio, jer mi je srce lupalo 200 u min. Pokucao sam i ona mi je otvorila. Doslovno sam se bacio na nju i počeo je žvaliti i dirati svugdje po tijelu i ona mene. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx