Punjenje pičke u vlaku sa nepoznatom gospođom

Sunce je upeklo. Vrijeme na poslu kao da stoji. Klima skoro i ne radi. Majstori nikako da dođu to popraviti. Onako znojan i isfrustriran jedva čekam da završi taj dan. A onda na vlak pa na put. Jedva čekam da dođem na taj vikend pa da se ohladim u hladnoj savskoj vodi. 

Ali do tamo treba još tri sata putovanja. Jedino dobro to što su vagoni klimatizirani. 

Odlazim na kolodvor upadam u vagon i zauzimam mjesto u jednom odjeljku. Kako dolazi vrijeme polaska tako se vlak puni. Sjedim do vrata. Nasuprot mene sjeda neki lik koji mi je digao tlak čim je ušao. Zašto on. Zašto nije sjela neka u minici. Ali dobro. U jednom trenu ulazi neki klinac. Desetak god. I njegova mama koja je več prevalila četrdesetu. 

Snimam ja tu koku. Sjela je dijagonalno od mene. Ima neku ljetnu haljinu ali nema grudnjak. Ogromne sise nadižu haljinu na prsima a ona ležerno sjeda raskrečenih nogu. Haljina joj je do koljena. Tako da se vidi da ni gače ne nosi. Malom je uvalila tablet sa nekom igricom. I započinje propitkivanje za presjedanje za Vukovar. 

Vlak kreče i kod Sesveta klima crkava. Sve je toplije a ona sve više širi noge. Razgovaramo o svemu. I kako jedva čekamo kupanje. 

Znoj se več gadno slijeva niz nas. Več sam dva puta prošao do kraja vlaka i nazad. Nigdje mjesta. A jedino u zadnjem wc-u hladi ventilacija. Tu sam zapalio pa se vratio.

Nakon drugog puta i gospođa pita gdje se može zapaliti. Objasnim da to nemože. A ona kaže da je osjetila da sam pušio. Kad krenem drugi put iči će i ona. 

I tako kažem da krečem i ona če samnom. 

Došli smo do zadnjeg wc-a. Ko zakurac eto konduša. Pokažemo karte i ode on niz vagon. Ja kažem da idem u nutra zapalit a ona kaže da če i ona. Ušli smo unutra zapalili. Kad eto njenog sina. nešto je došao tražiti. Kaže ona njemu nek stane i gleda da ne naiđe kondukter. Pa neka javi. Pritvorili smo vrata i shvatili da ventilacija hladi unutra. Ja raskopčao košulju i hladim se ispod ventilacije a ona se stisla do mene da i njoj malo pirne. 

Osjetila je moju kvrgu u hlačama i još više počela mahati haljinom. Kao slučajno sam joj zapeo za guzu. A ona se samo promeškoljila i ispustila kutiju cigara na pod. Čučnuo sam da dohvatim cigare. I prošao rukom između njenih nogu zadigavši haljinu. A ona se totalno pravila luda. Otkopčala je dva dugmeta tako da su sise bile slobodne. 

U glavi sam samo vrtio kako bi joj uvalio u pičku. 

Gurnuo sam ruku pod haljinu i primio je za mokru pizdurinu. A ona me zgrabila za kurac preko hlača. Malo sam ju promjesio i ugurao prst u nju. A ona je otkopčala hlače i izvadila moj kurac. 

U trenu se okrenula podigla suknju i stavila ga na otvor pice. A on je samo skliznuo. 

Nisam vjerovao šta se događa a več sam ju navelike nabijao. Jednom rukom se je naslonila na lavabo. A drugom je natezala bradavice. Dok sam joj ga zabijao do jaja u pičku. 

Bez riječi smo se karali. Ja sam uživao i pokušavao ne svršiti.

A ona je rekla: slobodno me napuni pijem pilule. 

Kad sam to čuo tako sam se zabio u nju. Privukao ju za guzove i ispalio mlaz u njenu pizdu. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dino
Dino
Guest
26. studenoga 2022. 11:45

Krasna priča. Ima slično iskustvo, megdje oko Vinkovaca kada sam išao u Beograd davne 1985. Samo što je meni dama izdrkala u mračnom kupeu u kojem su svi spavali.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx