Sa Majom u hotelu na Paliću

Evo već skoro nedelju dana kako sam sa Majom i kako provodimo baš uzbudljive seksualne trenutke. Maja je najzad skupila snage i javila dečku koji je bio na odmoru da raskida sa njim.
Dragstor je zvanično otvorio svoja vrata i Majin posao se završio na tom mestu. Rešila je da uzme odmor ranije nego planirano kako bi provela više vremena samnom pre nego što odputuje na letovanje u Bugarsku sa drugaricama.

Reših da joj napravim iznenađenje tako što sam rezervisao hotel na Paliću. Palić je jedno lepo odmaralište sa jezerom par kilometara od Subotice. Taj dan su reklamirali jedan hotel koji ima i svoj bazen i talaso. Nudili su povoljne cene tako da sam odmah rešio da joj napravim iznenađenje. Rekao sam joj da spakuje stvari da idemo na 3 noćenja i ona je to rado prihvatila. Bojala se da ce njen bivši da se vrati tako da joj je i odgovaralo da ode što dalje iz Pančeva.

Krenuli smo rano ujutro oko 7, i put nam je bio jako uzbudljiv. Maji je bilo interesantno da me ometa u vožnji tako što me je uzbuđivala dirkajući svoje telo i hvatajući me za muda. Nosila je belu letnju suknjicu i uzanu belu roze majicu kao i roze štiklice. Skinula je svoje tange i stavila ih je meni u bokserice. Digla je desnu nogu na šoferšajbu i tako dirala svoju preslatku pičkicu koju je u međuvremenu skroz obrijala prošlih dana. Bilo je baš zanimljivo preticati. Put je bio očajan ali srećom nije bilo puno gužve pa sam se par puta zabavljao tako što sam usporavao kad sam obilazio kamione, koji bi mi često ablendovali ako su išta primetili.

Bilo je interesantno jer su nas policajci zaustavljali čak 3 puta do Palića radi kontrole papira. Platio sam i jednu kaznu zbog « navodno » brze vožnje. Znam da je nije bilo ali dobro. Nisu bile velike kazne. Naplatili su 600 dinara, a cene se dobro sećam jer su me te godine baš drali tako da sam imao uvek 600 dinara spremnih.

Čim smo stigli na odredište, rešili smo da se presvučemo u kupaći i da siđemo na bazen. Bazen i Talaso nisu bili na otvorenom. U bazenu je bila samo jedna starija žena koja se kupala. Maja i ja smo ušli u maleni bazenčić za talaso masažom. Na samo 2 metra od tog malog bazenčića od 4m² se nalazi ulaz u salu gde smo se nalazili. Vrata su bila providna pa je postojao rizik svakog trenutka da budemo iznenađeni.

Maja mi je prišla i izvadila kitu iz kupaćih tako što mi je pomerila kupaće na stranu. Nadigla kita i jaja su bila slobodna. Jedan zid je delio nas mali bazenčić od glavnog bazena tako da je skrivao polovinu bazena. Maja je sela u sred bazenčića i počela da mi drka kitu dok je žena mirno plivala u velikom bazenu. Nije mogla da vidi tačno šta radimo ali je sigurno mogla da posumnja. Ja sam čas gledao levo ka ženi koja pliva, čas desno ka ulazu da vidim da li neko nailazi. Pošto mi je kita bila i dalje u vodi Maja mi je naredila da sednem na gornji stepenik od ulaza u bazenčić što sam i uradio čim je prisutna žena prešla sa one druge strane bazena zaštićen zidom.
Maja je uhvatila čvrsto moju kitu i počela da ga puši bez previše straha da nas vidi neko. Kad je prisutna žena ponovo zaplivala u vidljivu zonu bazena ja sam se povlačio ponovo u bazen kako ne bi videla šta radimo. « Kukavice » dobacivala mi je Maja.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx