Sadašnji i bivši dečko zajedno na meni

To jutro sam se probudila jako raspoložena. Sanjala sam nevjerovatan seks sa mojim dečkom i kad sam se probudila primjetila sam kako sam vrela i napaljena. Počela sam da trljam medjunožje, da trljam klitoris. Prstima sam ulazila u vrelu macu i stenjala. Ubrzo su mi prsti postali nedovoljni i ustala sam do svoje fioke u kojoj držim vibrator. Gurnula sam ga do kraja i uključila. Sa svakim pokretom glavića u meni i onog fantastičnog dodatka za draženje klitorisa pomišljala sam kako je vrijedio i svaki cent dat za tu famoznu igračku. Ubrzo sam svrsila.

Ustala sam i uzela telefon. Zovem momka Sašu. Javlja se. Pričam mu sta sam sanjala i molim ga da dodje do mene. Kaže da ne može jer ima puno da uči i da bi mu oduzelo puno vremena da dolazi kod mene i da se vraća, jer mi studiramo u različitim gradovima. Ja mu kažem da sam ga jako željna i da mi treba da me dobro izjebe. Kaže mi da se snadjem i da on nema ništa protiv da ja sebi nadjem neki kurac za danas. Pitam ga da li to stvarno misli? Potvrdio je.

Rekoh dobro, a nemoj posle da mi se ljutis. Kaže da ga je jako napalilo to sto sam tako željna kurca i da bi sad strgao sve sa mene. Vodimo jedan kratak pokvareni razgovor i seksamo se preko telefona. Kad smo završili razgovor, ja pozovem svog bivšeg sa kojim sam zajedno na faksu. Pitam ga šta radi, kaze da uči. Da li bi volio da se preslušamo, i da mi objasniš par stvari? Kaže da hoće. I ja mu kazem da navrati popodne do mene.

To prijepodne je čini mi se trajalo čitavu vječnost. Zvala sam dečka i rekla mu da sam zvala bivšeg da zajedno učimo i rekla da mi ne pada na pamet da ništa otvaram osim njegovih pantalona i da se kresnem sa njim. Pitam ga:\’ Da li možda želi da ga nazovem kad budem sa Akijem?

Kaže:\’ Obavezno, jer zelim makar preko telefona da čujem kako uzivas!\’ Sat prije dogovorenog otišla sam na jedno dugo tusiranje i pripremanje svih dijelova tijela za jebanje.. Kad sam izašla namazala sam se cijela lonsionom i obukla kompletić od crnih čipkastih tangia i brus-majicom, i uske crne prozirne helanke koje su utegle mi noge i guzu. Jako sam se namirisala omiljenim parfemom i sva sam mirisala na grijeh.

Aki zvoni na interfonu. Kažem mu da se popne i udje sam jer sam zauzeta. Odlazim u spavacu sobu, ostavljam vrata širom otvorena i sjedam na ivicu radnog stola i prekrštam noge. Maca mi vrelo pulsira. Ulazi i pravo iz hodnika vidi me i zastane mu dah. Klizim prstima niz noge i pogledom ga proždirem. Ne zna gdje ce prije da gleda ili u moje grudi ili noge. Pogledam ga drsko i kazem :

– ’Sad znaš što sam te zvala!!!’

Prilazi mi.Krećem mu stopalima uz tijelo i jos više me uzbudi kad osjetim da mu je ukrućen. Obavijam ga nogama oko struka i privlačim ka sebi. Rukama mu obuhvatim glavu i spustim na moje grudi i govorim :

– ’Danas zelim da me dobro tucas, da se prisjetimo starih dana!’

Miris mojih grudi i vrelina mojih butina ga opija. Ljubi mi vrat i šapuće na uvo:

– ’Tako sam te se uželio. Da vidim šta si u medjuvremenu naučila!’

Rukama mi gnječi guzu. Skidam mu košulju. Već je oslobodio moje grudi i ljubi me i liže bradavice. Ljubimo se i grickam mu usne. Osjećam kako su mi gaćice natopljene sokovima iz željne pičkice. Stavljam mu ruke izmedju butina, kurac mu jako pulsira. Otkopčavam mu farmerice, padaju na pod. Iz bokserica mu izvlačim kurčinu vrelu i napaljenu, u punoj veličini. Pulsira mi u ruci. Drkam mu polako kurac. On mi liže stomak. Zatim podiže mi noge i gricka me za butine preko helanki, i preko njih osjeća kako sam vlažna i kako mi pičkica miriše. Skida mi helanke niz noge i liže mi listove. Kad vidi tangice, kako mi dobro stoje kita mu provri. Širim noge i on počinje da me liže. Sklanja mi gaćice u stranu, liže me dolje, klitoris, usmine, jebe me jezikom. Stenjem napaljena i gladna kurca. Sastavljam stopala oko njegovog kurca i tako mu ga drkam. Sav mi se prepustio, uživa i stenje. Kad se do kraja napali privužem ga ka sebi i šapućem mu:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx