Samo me ti možeš tako napaliti

Rano ujutro ispratila sam roditelje i naravno, vratila se u krevet. Otputovali su na ljetovanje, a ja sam ostala kod kuće planirajući to vrijeme, naravno, iskoristiti za poneki party. Ipak, prvi dan sam provela sama, a i noć sam trebala. Ipak, nisam osoba koja cijeni samoću, pa sam pozvala par prijatelja. Naravno, pošto sam ih zvala u zadnji tren, svi su bili zauzeti. Pomirila sam se sa situacijom, spekla kokice, uskočila u trenirku i ubacila u dvd neki film. Nisam uspjela odgledat ni prvih nekoliko kadrova kad sam začula zvono na vratima. Stisnula sam pauzu i otrčala otvoriti vrata. Na vratima sam ugledala Ivana, jako dobrog prijatelja, sa bocom vina i nešto grickalica.

„nadam se da imaš cole“-rekao je umjesto pozdrava i prošao pored mene u kuću pruživši mi lijepi pogled na svoju guzu. Primijetivši da buljim, izazovno je zanjihao kukovima i nasmijao se:
„pasi pogled, nije ljepota prijelazna“

„ah, da, znam… sva sreća“- uzvratila sam istom mjerom i zaputim se u kuhinju po čaše i colu. Naravno, dok sam se vratila, već mije zaposjeo teritorij-raširio se po kauču koliko je dug i širok. Sjela sam na pod ispred kauča i ponovno pustila film…ionako nismo imali pametnijeg posla. Ali nije on mogao sjediti na miru, ili bi mi stopalom mazio ramena, ili bi sjeo iza mene i igrao se s mojom kosom. I prije smo se tako zafrkavali, u društvu, ali od toga nije bilo ništa više od pukih igrica. Te večeri je bilo nešto drugačije. Večeras se osjećala napetost. Inače bih se već okrenula i nabacila neku šalu, no ne i ovaj put. Ostala sam jediti okrenuta mu leđima, a on je ruke prebacio na moj vrat i počeo me masirati. Oboje smo šutjeli. Maknuo mi je kosu s vrata i poljubio me nježno. Naslonio je bradu na moje rame, osjetila sam bockanje dvodnevnih dlačica i to me dodatno uzbudilo. Oduvijek sam patila za dlakavim muškarcima, naravno, u granicama normale.

„smeta ti“-upitao je, vjerojatno se uplašivši moje neuobičajene ukočenosti. Svi su navikli da sam vesela i opuštena, spremna za akciju.

„ne, nastavi“- šapnula sam, iznenadivši samu sebe što nisam uspjela protisnuti glasniju rečenicu.

Nastavio mi je ljubiti vrat, povukao me sa poda na kauč i zavukao ruke pod moju majicu, milovao mi je trbuh i grudi, već ranije oslobođene grudnjaka, koji ne običavam nositi kod kuće. Uhvatio me za struk i okrenuo prema sebi, tako da sam mu sada sjetila u krilu, točnije zajašila ga i gledala ga ravno u oči. Prvi put me poljubio u usta, nježno i polako a zatim me pogledao u oči kao da očekuje odgovor na životno važno pitanje. Odgovorila sam mu dugim strastvenim poljupcem. Stavila sam ruke na njegov potiljak i mrsila mu kosu. Kosu na kojoj mu mnogi zavide. Spustila sam usne na njegov vrat, svukla mu majicu i milovala njegova mišićava prsa. Ljubila sam mu bradavice, čupkala dlačice na prsima. Čitavo vrijeme mi je uzvraćao nježnim i brzim poljupcima u vrat. Ubrzo mi je skinuo majicu, oslobodivši moje grudi i uzimajući ih svaku u ruku i naizmjence ljubeći bradavice.

„tako sam dugo sanjao o ovome… ali ni u snu nisi imala ovako lijepe grudi“- prošaptao je i nastavio mi lizati grudi, grickati bradavice. Već smo oboje ubrzano i otežano disali, a u njegovim hlačama osjetila sam nabrekli ud. Pokušala sam otkopčati remen, ali nisam uspjela.
„to ti je neki patent protiv silovanja“- pokušala sam zvučati opušteno kao inače, ne to nije bilo ni blizu mog glasa.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Saska
Saska
Guest
23. srpnja 2021. 23:28

Svi pricaju o velikim kurcevima ali ja bas i ne prizeljkujem neki ogroman, mislim volim da je velik ali onoliko da mogu da ga primim citavog bez problema. Mozda zato jer volim da me muda jako nalupaju po klitorisu a sa prevelikim mislim da bi ostala uskracena za taj zvuk.

Bader
Bader
Guest
Reply to  Saska
25. srpnja 2021. 01:13

Opa! Još jedna od poznavalaca dobrog sexa! Pa Saškice potpuno si u pravu. Dobro je što se u komentare uključuju i devojke i žene i tako dižu kvalitet. Naročito kad znaju šta je dobar sex. Pozdrav i nastavi sa komentarima.

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Saska
25. srpnja 2021. 23:42

Jel vise volis da muda lupaju od klitoris u doggy pozi ili kad ti zabija dok si u obrnutoj kaubojci rasirenih nogu ???

HARD
HARD
Guest
Reply to  Saska
26. srpnja 2021. 12:59

Saska Treba tebi začepiti usta Kurčinom Da Krkljas malo da ti se iztrese sperma u u grlo puno pričas gluposti treba ti začepiti usta kurcem

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
4
0
Ostavi svoj komentarx