Prvi puta

Kao i mnogo puta do sada sjedio sam za kompom i prelistavao stranice po netu da nađem srodne duše. I sam sam već dugo bio ne samo posjetitelj već i njihov član , iskreno ne sa velikim iskustvom u upoznavanju , a posebno nešto više , mislim na seks.

Nisam baš ni vjerovao da se može nešto adekvatno i pronaći , a da kasnije ili za vrijeme komuniciranje osobno nemam problema.

No stara poslovica kaže – nikad ne reci nikad – a to je i razlog ovog pisanja.

U čitanju profila sam se služio podacima koji su mi bili zanimljivi, npr. Nisam gledao profile 10 i više godina mlađih osoba naravno ženskih, osobe sa previše egoizma i samohvale sam izbjegavao, one koje su napisale da mrze seks, i tako za neke možda i bezvezne pojedinosti, zato i nisam imao baš previše osoba s kojima sam komunicirao.


Osoba o kojoj ću pisati recimo da se zove Ana već u samoj prvoj odgovorenoj poruci odavala je ono nešto posebno , interesantno.

U svom profilu nije tražila profinjenog gospodina koji će ju financirati , sportsko građenog, iskrenog, poštenog i još niz napisa koje žene traže, tražila je normalnu osobu s kojom može normalno i kulturno komunicirati.

To mi se jako svidjelo , a uz to bilo je i elemenata u profilu koji su mi odgovarali, a to je kuštrava kosa , udana , uživa u sexu, školovana osoba.

Potaknut tim dijelovima poslao sam joj pozdravnu poruku gdje sam ju zamolio da pročita moj profil te ako joj se nešto dopadne u profilu da se možemo dopisivati. Vrlo brzo sam dobio odgovor gdje je između ostalog napisala- da , imaš interesantan profil , mogli bi se dopisivati , a i sviđa mi se tvojih skoro sto kilograma.


Poruke su pisane svaki dan , sam sadržaj poruka je bio različit , od normalnih dnevnih tema , posla , do vrlo eksplicitnih poruka vezanih uz seks, tako da smo o toj temi vrlo brzo došli do saznanja da nas spajaju iste želje i maštanja ,a iste nismo mogli provesti kroz vlastite brakove. Vrlo brzo smo uspostavili i telefonski kontakt gdje je i prvi razgovor bio čudan . Sve ovo je meni prvi puta u životu , otvorena komunikacija o problemima , o sexu , o željama i maštanjima sve to nikada nisam sa svojom suprugom pričao , a sada to sve pričam sa nepoznatom osobom , niti pravo ime joj ne znam , prezime , hm mogla je biti i muškarac .

Nakon telefonskog poziva malko sam bio mirniji , ipak je žensko. Da i to navedem nismo iz istog grada , ali iz regije jesmo, udaljenost naših mjesta je negdje oko 70-tak kilometara, ništa posebno ali ipak značajno.


Ja sam inače više kućni tip i rijetko kada izlazim pa i izgovori da izađem tj da se nas dvoje nađemo negdje postao mi je veliki problem , što reći kuda idem, koliko ću se zadržati, zašto
se sada brijem ili kupam , vrlo vrlo problematično , ali ipak rješivo.

Nakon niza razgovora , a još više poruka preko neta i mobitela odlučili smo se napokon i vidjeti. Ana je bila potpuno fer i poslala mi svoju poruku sa slikom , velike sunčane naočale i kuštrava kosa su zaklanjali pravu sliku osobe , ali bez daljnjeg vrlo simpatična osoba , sliku joj nisam poslao jer inače nisam fotogeničan i siguran sam da sam u stvarnosti puno ljepši nego na slici. Uz to što nisam poslao sliku rekao sam da sam ćelav ,da imam veliki pivski trbuh , ali ona je pristala na sve i dogovor je pao da se nađemo jedno dopodne u obližnjem gradu na sredini puta meni i njoj.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx