Seks sa bivšom nastavnicom na letovanju- 2. deo

Ujutru sam se probudio i pored jastuka našao cedulju na kojoj je pisalo ”Bilo je super, jedva čekam da ponovimo.”

Seks sa bivšom nastavnicom na ljetovanju- 1. deo

Počeli su da mi se mešaju osećaji sreće i uzbuđenja. Moje tinejdžerske fantazije su se ispunile, a i ona je bila zadovoljna. Moraćemo da ponovimo, i to što pre.

Međutim, kako je dan odmicao sve sam više počeo da osećam krivicu. Do sad sam uvek poštovao tuđe žene i devojke, ni jednu nisam ni takao, često nisam mogao ni da drkam na tuđe, a sad sam pojebao udatu ženu. Dok sam se vraćao sa posla samo mi je to bilo na pameti. Da situacija bude još gora, na ulasku u zatvoreno dvorište sam sreo nikog drugog nego njenog muža. Srećom, primetio je samo da sam loše volje, što sam pripisao umoru, i nastavio dalje. Krenuo sam u svoj pansion ne obraćajući pažnju na njihov, mislio sam da je Jelena već izašla pre njega. Loše raspoloženje sam pokušao da popravim starom dobrom pornografijom, pa sam uzeo laptop, stavio ga na stolicu, legao u krevet i pustio pornić. Pošto su svi ostali pansioni bili prazni često sam držao otvorena vrata od terase, čak i u intimnim trenucima. Tako sam, u sred akcije, samo čuo poznati glas:

-Dobar film- Tada sam se brzo okrenuo i video Jelenu. Bila je u uskoj, malo kraćoj majici i kratkom šorcu, gledala je najpre u ekran a zatim u moj polunabrekli kurac, bilo je jasno zašto je tu, ša sam krenuo da spustim ekran.

-Šta vi, mislim, ti radiš ovde?

-Recimo da mi je muž otišao svojim putem, pa mi je bilo dosadno, a videla sam da si došao, pa sam mislila da se malo družimo. Mada vidim da bi ti želeo nešto drugo…

-Šta drugo?

-Mlađi sa starijom. Ne moraš da kriješ, možemo zajedno da gledamo taj pornić, ako nemaš ništa protiv.

Ipak sam popustio. Legla je iza mene. Znao sam da ga nećemo dugo gledati, to sam radio i sa drugim devojkama. Vrlo brzo moja ruka je milovala njen klitoris, dok je njena mazila moj kurac i moja jaja. Okrenuo sam se prema njoj, pogledao je u oči i tada smo se strasno poljubili. Trajalo je neko vreme, a onda je počela  da se spušta sve niže, vukući sa sobom moj šorc i moje gaće. To me je toliko napalilo da sam je bukvalno udario kurcem u lice, ali ga je ona zgrabila i krenula da ga liže i puši, ”Ovo nam više nije potrebno” rekao sam i spustio monitor. Položio sam je na krevet, podigao majicu i krenuo da je ljubim i ližem po stomaku, a zatim krenuo niže, skinuo šorc i gaćice i počeo da je ližem. Nije trajalo dugo, samo koliko da je napalim, jer sam na umu imao nešto drugo.

Pridigao sam je i odveo u kupatilo, usput mi je skinula majicum a ja njoj i majicu i grudnjak. Čim smo ušli ubacio sam je u tuš kabinu i pustio vodu. To je bila još jedna od mojih seksualnih fantazija, a ona se nije bunila. Naša mokra tela su se međusobno trljala dok je moj kurac bez problema ulazio u njenu vrelu pičkicu. Skoro istovremeno smo svršavali u tom naletu seksualnog uzbuđenja, dok nas je voda hladila i davala želju da samo nastavimo. Čak mi je lako ulazio i u njen anus, samo je klizio, dok smo se mi međusobno trljali i ređali orgazme. Nismo znali koliko smo puta svršavali, ali odlučili smo da stanemo. Ali smo i dalje bili veoma zagrejani, tako da smo i onda jedno drugog dodirivali po vlažnim telima, milovali genitalije, prelazili usnama i jezikom jedno drugom po telu… I dalje nije bilo gotovo…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
daci
daci
Guest
20. rujna 2021. 15:11

Uh relepa prica yurim na drugi deo

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx