Rođendanski poklon jedne medicinske sestre

Moja kolegica Svjetlana bila je dosta starija od mene. Imala je 37 godina nikad se nije udavala, uvjek je bećarski živila.. Imala je poveću tvrdu guzu jake butove i duge noge.. Sisu solidnu trojku i kraću plavu kosu.. Ma bila je bombon za pojebat.. Još uz to i medicinska sestra.

Kako sam navršio 18 godina i ubrzo završio školu otišao sam u Njemačku na privremeni rad.. Oproštajno veče je potrajalo do dugo u noć uz dernek i alkohol do jutra. Ali ona je nekako bila “tužna” i baš nezainteresirana za zabavu.. 

 

Pred zoru nije nas puno ostalo ali primjetio sam da je nema.. Izašao sam ju potražit i vidio ju kako sjedi na stepenicama i plače.. Prošao sam joj i upitao što je bilo draga?? Zašto plačeš??

Podigla je glavu, ustala se i snažno me zagrlila uz sebe i uvalila takav poljubac da sam bez zraka ostao.. Bio sam šokiran. Pogledala me i rekla kako ću joj falit i opet počela plakat.. Još smo se malo ljubiili i tješio sam ju.. Otišli smo unutra ubrzo. 

 

Idući dan sam odletio u Njemačku i počeo ubrzo radit. Ja i Svjetlana stalno smo se dopisivali i pričali jer tamo baš nisam imao društvo.. Priznala mi je kako sam joj zgodan i kako je tek pred moj odlazazak shvatila što osjeti prema meni i kako me gleda drugačijim očima od prijatelja.. Ostao sam u šoku ali i ja sam jako dugo razmišljao kako bi ju razvaliio a pogotovo guzu jer je bila toliko primamljiva… 

 PRETPLATA

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx