Seks sa dva rasna i mlada crnca

Davna mi je želja bila pojebati se s crncem no nikada nisam došla u takovu priliku. Ovdje kod nas baš nema mnogo crnaca pa sam mislila da ću tu želju ostvariti jednog dana kada otputujem negdje u inozemstvo. No onda se dogodilo da mi se ta želja ostvari ovdje u Zagrebu i to kada sam se najmanje nadala.

Naime, firma u kojoj radim organizirala je za kraj godine domjenak za uposlenike i uzvanike, mahom poslovne partnere. Ti domjenci su mi uglavnom bili dosadni i prisustvovala bi reda radi a u stvari sam jedva čekala da se sve to što prije završi. No taj put naši gazde u firmi potrudili su se da to ne bude tek obični domjnak već prava fešta. Unajmili su eksluzivan prostor (namjerno neću spominjati gdje je to bilo) i angažirali nekoliko vrlo poznatih zabavljača iz svijeta estrade. Razlog zašto su postupili tako bio je taj što su kao posebni gosti trebali biti prisutni poslovni partneri iz Nizozemske ali i gosti iz još nekoliko europskih država.

Ne moram posebno naglašavati da je tu bilo vrlo zanimljivih muškaraca koji su me odmah zainteresirali. Među gostima iz Nizozemske bila su dva mlada i zgodna crnca. Odlučila sam maloflertovati s njima jer su me privlačili svojim izgledom. Naravno, nisam odmah krenula u akciju. Čekala sam povoljnu priliku. Uz dobra jela i birana pića te uz atraktivan zabavni program atmosfera je vrlo brzo postala opuštena. Malo po malo nastojala sam biti što bliže tamnoputim mladićima te svojom pojavom skrenuti pozornost na sebe. Problem je bio to što nisam bila jedina. Bilo je tu još nekoliko žena koje su bacile oko na crne mužjake.

Čula sam mnoge priče o crncima koji imaju velike kurčeve a nešto sam mogla vidjeti u raznim porno filmovima. Crnci iz Nizozemske su bili odjeveni u elegantna i skupa odijela ispod kojih se nije moglo nazrijeti koliko su obdareni a tome živo interesiralo. Na moju sreću obojica su uočili moju malenkost. Uspjela samim privući pažnju i sve su češće bacali poglede prema meni. Pjevač glazbenog sastava koji je svirao na bini pozvao je prisutne da slobodno zaplešu. Ubrzo je nekoliko parova i zaplesalo. Nisam željela gubiti vrijeme ili dopustiti nekome da se nametne crnim dečkima pa sam im uzvratila poglede i koketno im se nekoliko puta nasmiješila. Bilo je to dovoljno da mi jedan od njih priđe i zamoli me za ples.

Tijekom plesa privila sam se uz njega dovoljno jako da mu dam na znanje kako me privlači u seksualnom pogledu. Shvatio je moju poruku pa mi je uzvratio na isti način. Još uvijek sam ponosna na svoje dobrostojeće sise pa sam odlučilanaovu feštu doći bez grudnjaka. U dvorani je uskoro postalo vrlotoplo pa se crnac ispričao i skinuo sako. Nastavili smo plesati i sad sam bila sigurna da preko košulje osjeća moje nabrekle bradavice kojim se svako malo trljala o njega.

Nakon runde plesa pozvao me za stol gdje su sjedila njih dvojica. Prihvatila sam poziv i ponuđeno piće te smo se napokon i upoznali. Ovaj s kojim sam plesala zvao se Marco onaj drugi Sebastian. Obojica su bili rođeni u Nizozemskoj ali roditelji su im bili iz Surinama. Bili su fakultetski obrazovani i u firmi koju su zastupali radili su kao računalni stručnjaci. Odsjeli su u Hotelu Westin gdje su na raspolaganju imali apartman. No ražolistilo me kad sam čula da već prekosutra ujutro putuju u Italiju pa potom nazad u Nizozemsku. Osim toga ubrzo su morali napustiti ovu zabavu jer su imali još jedan sastanak s Talijanima koji su također organizirali sličan domjenak ali u jednoj vili na Pantovčaku. Shvatila sam da moram brzo reagirati ako želim nešto više.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx