Ženina perverzna frendica

Sa svojom suprugom sam već u vezi dugo godina, sve ukupno 14, od toga u braku tri godine, sad će pune četri za koji mjesec , a upravo toliko poznam i njezinu najbolju prijateljicu…Tanju.

Tanja je mlađa od mene dvije-tri godine ima nekih 28-29 godine.  Od moje žene je manja dosta za cijelu glavu i pol, čvrstu malu guzu i sisice dvojka…jedva, nije da je nešto super zgodna, ali ima oči i pogled tako jebozovan da sam preko sto puta maštao o njoj ….  svake godine.  Obično bi dolazila kod nas na more preko ljeta sa svojim burazom i sekom na dva-tri tjedna pa smo se često družili na kupanju, kavama, noćnim izlascima isl. , ali prije koju godinu počela je da sama dolazi i to baš kod nas kući na tjedan dan prije ljeta, pretežito u 5. mjesecu.  Ne mogu reći da me nije izluđivalo kad se prešetavala u crnim kratkim vrućim hlačicama po kući, pogotovo dok se naginjala na prozor točno meni ispred telke, kao gleda malo van…. ludio sam i htio je silovati…bar u mislima…jer u drugom kontekstu žena bi mene silovala vjerojatno nekom toljagom iz kuhinjskog asortimana.

Još od prije sam ženu svojom greškom malo pravio ljubomornom govoreći da mi je Tanja seksi i privlačna,tako je već bilo dovoljno tenzija, nisam ni smio da gledam Tanju dulje od dvije sekunde da moja ne popizdi.  Lagao bi kad ne bi priznao da sam zamišljao seks sa Tanjom u svakoj prostoriji kuće, na sve moguće normalne i pervezne varijante koji su uključivali i igru u troje sa mojoj suprugom…. ali nakon toliko ludih fantazija ipak sam se malo primirio, razbistrio glavu posložio kockice i sam sebe uvjerio da nisam u nikakvom porniću, niti erotskoj priči gdje će se dogoditi čudo da će me ženina best frendica uhvatiti za kitu i izjebati do bola, a u krajnjem slučaju bio sam svjestan da su stvarno dobre frendice i da svim silama Tanja i želi mene ne bi to napravila best prijateljici iza leđa.  Realnost je surova i gruba, ali istinita, a istina boli…uglavnom sam se primirio.  Kako sam dugo u vezi sa ženom seks postane monoton kao što svi znamo, ali budući sam jako ovisan o njemu počeo sam joj kupovati vruće stvari…tako sam u početku kupio običan vibrator, pa onda još jedan…zatim je slijedila fina odjeća od satena, pa čipka, pa prozirno rublje i tako sve do lani.

Lani sam odlučio ići dalje i ostvariti svoje fantazije dublje…kupio sam joj sexy kožni komletić koji se sastojao od poveza za oči, kožnog grudnjaka sa otvorom za bradavice, kožni korzet na patent sa prednje strane i vezicom za stezanje na stražnjoj strani, kožne gačiće-tange za otvorom u predjelu mačkice koji je bio zatvoren također crnom svilenom trakicom kao na tenisicama, kožne rukavice sa crnim svilenim vezicama za stezanje i latex samostojeće čarape…kožne čizmice je imala od prije.  U tom kompletu me je izluđivala totalno, jahali smo se i vezivali sa svakojakim ulogama na sto načina…na kraju je ona meni kupila kožne gačice za muške od kože i lateks majicu tako da je fetish doživljaj bio u upotpunjen reklo bi se do jaja.

Sve to bi bilo dobro da žene ne dijele svoje doživljaje sa prijateljicama ….  Mislim šta oživjet nešto dobro ako se nekome ne pohvališ . .  nije mi jasno čemu to ….  Ali ona je o tome kompletiću i nekim igricama u tajnosti rekla Tanji, čak mi je to i priznala na šta sam ja negodovao rekavši joj da netrba netkoonama isliti da smo pervezni pogotovo netko koga znamo i sa kime se družimo…. uglavnom je to prošlo i zaboravio sam već da je ikome to govorila.
Dakle lani sredinom petog mjeseca došla je Tanja opet na tjedan dana kod nas i sve je bilo kao i inače, mozak mi je bio usmjeren na neke radove oko kuće tako da nisam ni nju ni ženu ništa posebno doživljavao … bio sam u svom filmu.  Za večerom mije žena rekla kako su je zvali sa posla (radi samo sezonski) kako bi sutra trebala do hotela pomoći u pripremama za sezonu, ja sam rekao OK nisam ni razmišljao da Tanja nema sa kime sad biti cijeli dan dok ove moje nema.  Sutra dan sam spavao do kasno, negdje oko 10 sam se probudio, otišao u kuhinju napravit doručak i vidio Tanju kako gleda TV.  Pojeo sam nešto na brzaka i spremao se ići nešto raditi oko kuće pa sam iz pristojnosti pitao tanju kakav joj je plan za dan ide li malo van šetat i jel joj šta treba? Rekla je kako ja to mislim da ona šeta po kiši…. ostao sam u šoku otišao do prozora i jebena kiša ljeva ko luda van, opsovao sam sebi u bradu i zavalio se u kauč.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx