Seks sa nepoznatom plavušom

U Osijeku mi bude super svaki put kad dođem, ali ovaj put je bilo fantastično. Upravo sam si kupio Toyota RAV4 što mi je bio san iz mladih dana. 

Par puta sam se provozao po gradu i zatim odmah otišao u hotel i uzeo si sobu, jer sam planirao da se vratim rano ujutro u Požegu. Prespavao sam, doručkovao i malo se još provozao po gradu do osam. Nisam ni znao da je RAV4 malo viša od drugih automobila, pa se gledalo u aute sa strane sa fine visine. Uskoro sam ispred sebe primijetio kabriolet Renault Megan koji je vozila neka plavuša. Ja sam vozio malo brže nego ona tako da sam uskoro bio jako blizu nje. 

Kako sam se približio začuo sam glazbu iz njenih zvučnika, glazba mora da je bila jača od zvuka RAV4 jer djevojka nije reagirala dok sam ja vozio uz nju. Na moje oduševljenje mlada dama je imala nešto drugo na umu.

Njena suknja je bila podignuta, a njeni prsti su bili u njenoj pičkici, a sve je bilo u ritmu glazbe. Bilo mi je teško održavati koncentraciju na cestu i u isto vrijeme gledati u nju. Nadao sam se da me neće primijetiti i da ću moći neko vrijeme uživati u pogledu, ali naposljetku posegnula je za nečim sa strane i primijetila me. Njezina jedina reakcija je bila ta da je spustila sunčane naočale i bolje me pogledala. Mora da joj se svidjelo ono što je vidjela jer je ruku zavukla nazad u pičku i nasmiješila mi se. 

Nisam ni primijetio da smo u stvari izašli iz Osijeka i da smo na cesti za Požegu. Gledajući u retrovizor nisam vidio ni jedan auto iza nas. Ona je napravila isto i počela otkopčavati svoju bluzu. Otkopčala ju je i mogao sam vidjeti njene velike sise i bikini gaćice. Pogledala me je a ja sam se smiješio kao idiot i mom je kurcu postalo neudobno jer se digao istog trena. 

Posegnuo sam rukom u hlače, ta mala me stvarno pali. Pogledao sam prema njoj, a ona je skinula svoje gaćice i mogao sam vidjeti dio njene picke koja se sjajila od vlažnosti. 

Zatim je upalila tempomat pobrinula se da upravljač stoji ravno a zatim ga je uhvatila jednom rukom a lijevu nogu je okrenula prema meni. Sada sam vidio njenu pičku u cijelosti. 

Drugom rukom je ušla u pičkicu i otvorila mi je svoje usmine pokusavajući mi pokazati svoj klitoris. Njene oči gledale su na cestu dok mi se je pokazivala a svoja dva prsta luđački je zabijala u pičku. Zatim je izvadila prste iz mačkice i kružnim pokretima je mazila klitoris.

Zatim je vratila prste nazad u picu i počela još jače ulaziti i izlaziti iz pičkice. To je već postalo opasno pa sam zatrubio da bih privukao njenu pažnju. Pogledala me staklenim očima a ja sam pokazao na sebe, na nju i sa strane. Gledala me je nekoliko sekundi a zatim mi pokazala da je pratim. Spustila je krov i uskoro smo jurili 120 km na sat. 

Iskreno sam se nadao da nema policije. Uskoro je dala desni žmigavac i mi smo skrenuli u nekakvo polje. Izgleda da je već bila ovdje.

Stala je ispod starog velikog hrasta a ja sam parkirao iza nje. Izašla je iz auta i sjela na haubu.

Ja sam izašao sa glupavim smiješkom na licu. Pitao sam je za ime, a ona je stavila dva prsta na moja usta da zašutim. Legla je na vruću haubu i raširila je noge. Pogledao sam u njenu predivnu picu iz koje su još curili sokovi. Stavio sam joj glavu između prepona. Jezikom sam joj prelazio preko klitorisa. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx