Prvo seksualno iskustvo sa mojom tetkom iz Splita

Ovo je 1 dio od 3 u seriji Prvo seksualno iskustvo sa tetkom

Incest priče, Prvo seksualno iskustvo sa mojom tetkom iz Splita..

Zovem se Marko, imam 18 godina i živim sa roditeljima u Zagrebu. Treniram fudbal već četiri godine i zbog toga mogu reći da sam poprilično dobro građen. Bio sam omiljen u društvu kod svojih vršnjakinja, ali su mene oduvijek privlačile starije žene. 

Takva je bila i moja tetka Marta koja je sa tečom živjela u Splitu. Žena 40 godina, sise stroga petica i guza malo poveća ali baš onakva kakvu sam ja obožavao. Često je bila predmet mojih maštanja. Mnogo puta sam znao izdrkati ga zamišljajući tetku Martu. 

Svako ljetnog raspusta sam odlazio sa mojima kod njih u Split. Ona bi uvijek nosila uske majice koje bi prikazale njene ogromne grudi i bradavice. Dolje bi nosila kratke halinice koje bi izbacivale u prvi plan njene duge noge. Sve to mene je toliko palio ali nisam se usuđivao ništa da preduzmem. Ubrzo je došlo i ovo ljeto, vreli sunčani dani postali su neizdržljivi. Jedva sam čekao da odem do tetke. 

Bio je to petak, mama je rekla kako će nam tetka doći u goste i da ću onda ja sa njom u Split jer ona i tata ovoga puta zbog posla neće moći sa mnom. Jedva sam čekao taj trenutak. Negdje oko šest sati uveče pojavila se tetka na vratima. Učinila mi se sada još više jebozovnije nego prije, na sebi je imala bijelu triko majicu koja je ocrtavala velike sisetine i bradavice a dolje bijeli šorčić providan sa uskim tangicama ispod. Kada ma je ugledala zagrli me i reče kako sam samo porastao od prošlog ljeta. Od tog zagrljaja počeo mi se kurac u hlačama dizati pa sam brže se otrgao da nebi tetka ga osjetila. Odmah sam otrčao u kupatilo i izdrkao ga kao nikada do sada. Sperma se slijevala svuda po kupaonici. 

Tetka se smjestila u sobu do moje. Nisam mogao cijelu noć oka sklopiti, stalno sam zamišljao moju tetku golu, ta slika mi nije odlazila ispred očiju. 

Ujutru otac je otišao na posao a majka je rekla kako mora do dućana i da tetki pravim društvo dok se ona ne vrati. Nas dvoje smo započeli razgovor, dosli smo do teme seksa. Pitala me je da li imam djevojku i da li sam bio i sa jednom od njih. Ja sam joj odgovorio da nisam. Uzdahnula je i rekla da je to baš šteta. Otišla je do svoje sobe. Pomislih da je nas razgovor bio završen kada se na vratim dnevne sobe pojavila ona u providnoj spavaćici. Izgledala je ako prava boginja, grudi su se slobodno njihale svaki njenim korakom, guza velika a pica neobrijana. 

Sa vrata mi rekla kako će sad ona neke stvari promijeniti kod mene i rukom me uhvati za kurac, koji je odmah ekslpodirao. Ona se iznenadila rekavši da sam baš porastao i da sam sada pravi muškarac. Otkopčala mi je hlače i počela ga pušiti onako kao prava profesionakla, jezikom mi ga je lizala od korjena do vrha pa nazad. Moj kurac je poskakivao pred naletima njenog jezika. Mislio sam da ću u tom trenutku svršiti.

Tada je ustala i zbacila sa sebe svoju spavaćicu i lega na komodu. Rekla mi je da želi da joj ližem picu. Ja sam je odmah poslušao i počeo sam je lizati jezikom preko klitorisa pa sve do anusa. Samo je glasno dahtala i stiskala svojim rukama moju kosu nabijajući se jos više na moj jezik. Ubrzo se samo zgrčila i počela trzati, njeni siokovi su se sjurili iz pice svuda po mome licu. Pustila mi je kosu i rekla da želi da joj stavim svoj mladi kurac u pičku. Prešao sam par puta preko klitorisa kurcem i onda iz sve snage ga sjurio u nju. Ona je tako jauknula da sam mislio da će nas komšije čuti. Uzdisala je pod naletima moga kurca govoreći kako je dobro jebem, kako mi je kurac tvrd i veliki za njenu pičku.

NastavciNastavak jebanja moje tetke >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj