Seks sa šogoricom prije svadbe

Erotske priče, seks sa šogoricom prije moje svadbe.. Konačno smo Maja i ja odlučili o datumu svadbe, a dodatni razlog je bila i Majina trudnoća, tj 4 mjesec trudnoće. Trbuščić se već lijepo vidio i sad mi je seks sa njom bio posebno napaljujući, jer su je pucali hormoni. Doživo sam sa njom neke posebne trenutke u krevetu, a dva puta kada smo bili u kupovini odjeće za trudnice me odvukla u kabinu garderobe i na stoječki sam joj ga morao staviti i napuniti joj pičku svojom vrelom spermom. Bila je nezasitna, a onda se ponašala kao da se ništa nije desilo. Čak se ne bi ni zacrvenila kad bi došla na blagajnu.

Sva sreća da smo se Maja i ja potpuno preselili u potkrovlje kuće, pa nismo smetali njenim starcima, a onda je tjedan dana prije svadbe došla Kristina. Preplanula od sunca i još jebozovnija nego prošle godine. Kad smo se zagrlili osjetio sam njenu ruku na svom kurcu i šapat na uhu:

– Jesam li mu nedostajala?

– Još kako.. -odgovorio sam joj šaptom uz smješak, pa joj rukom kliznuo niz leđa do guze i stisnuo ju, a ona se samo iskesila.

Nakon toga sam čekao prvu priliku da ostanem nasamo sa njom, a u kući je bila ludnica oko priprema za vjenčanje, pa bi navečer Maja bila potpuno iscrpljena i umorna, ali ne toliko da mi ga ne bi popušila ili da joj ga ja ne bi zabio u pičku i napunio ju. Treći dan od Kristininog dolaska napokon smo ostali sami. Ne doslovno, jer je tu bio novi kućni ljubimac od Maje, maltezer Nika, ali smo se našli u kući bez odraslih. Ja sam upravo stigao sa pićem za barem stotinjak ljudi koje smo očekivali u ovih nekoliko dana uoči i poslije svadbe. Iskrcavao sam sve iz auta u garažu koja je bila najhladniji dio kuće, jer je stalno bila u hladu, kad se u njoj pojavila Kristina, te mi prišla dok sam bio sagnut i primila me za stražnjicu, a kad sam ju pogledao samo se oblizivala, a onda je rekla:

– Dođi.. vrijeme je da ti dam svadbeni poklon.. -rekavši to otišla je u kuću, a ja sam zatvorio garažu i krenuo za njom dok mi se Nika motala pod nogama, pa sam ju uzeo na ruke i unio u kuću.

Došao sam na kat gdje je bila Kristinina soba, a ona je ležala već na krevetu odjevena samo u čipkasto rublje. Grudnjak i minijaturne gaćice su naglašavali njene obline, a na strateškim mjestima se vidjela bjelina njene kože koja nije potamnila na suncu i bila je kontrast ostatku njenog tijela. Polako sam skinuo sve sa sebe dok mi je kurac sam od sebe rastao kao da je kvasac u njemu. Uskoro sam bio potpuno gol sa pozamašnom erekcijom dok si je Kiki oblizivala usne i prstom me pozvala na krevet. Popeo sam se na krevet i ostao klečati na njemu dok se Kiki bacila na pušenje i lizanje mog kurca i jaja. Sad bi jedno jaje cuclala, pa drugo, pa lizala kurac od korijena do glavića i onda ga gutala cijelog. Iako sam sinoć ponovo izjebao Maju, još je bilo sperme u jajima, a i cijeli dan sam bio nekako narajcan čim sam saznao da ćemo biti sami, pa sam bio spreman za Kikinu gladnu pičku. Nakon desetak minuta lizanja u kojima me dva puta vratila sa prijevremenog svršavanja i nakon toga oblizavši vrh glavića na kojemu su se pojavile kapljice mojih sokova, napokon je stala i počela se skidati, pa sam ugledao tvrde tamne bradavice na bijelim sisama koje su odudarale od ostatka tijela, a onda i obrijanu pičku sa istom situacijom. Polegla me na leđa i lagano mi raširila noge, a onda se ispružila preko mene tako da je njen trbuh pritisnuo moj kurac uz moj trbuh, a rukom je izvukla vibrator ispod jastuka, pa ga liznula i onda ga dala meni da ga ližem.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx