Savršeno tijelo moje napaljene strine

Imao sam 22 godine i starci su riješili da me pošalju van, točnije, kod strica i strine u Švicarsku. Nisam baš bio oduševljen time, ali kod nas nije bilo posla, pogotovo ako si završio fakultet. 

Strica i strinu sam vidio zadnji put prije dvije godine kad sam bio kući za dan mrtvih, pa su i oni došli. Inače, moj stari i nije baš bio u nekim posebnim odnosima sa svojim bratom, ali je zato njegov brat, tj moj stric mene obožavao. Valjda zato što on sam nije imao djece, pa me nije čudilo što je odmah prihvatio da dođem kod njega.

A što se tiće strine, e to je bila posebna priča. Strina je bila 6 godina mlađa od mog strica i navodno, nije mogla zatrudniti. Barem su takvi razgovori bili u obiteljskim kuloarima što je posebno ljutilo moju baku, koja mu je zbog toga prigovarala. 

Uglavnom, strina je bila komad i to svjetski. Rođena Švicarka, ali je bila porijeklom naša. S vremenom je usavršila hrvatski, jer su njeni starci govorili samo njemački kod kuće, ali je uz strica to riješila. Zvala se Agata, bila je plavuša bujnih grudi, vitkog tijela i zamamne stražnjice na dugim nogama. 

I tako ja došao u Zürich, oni me dočekali na kolodvoru, pa smo se odvezli do njihove kuće u predgrađu. Po kući se vidjelo da su krcati novcem, jer stric je imao firmu sa pedesetak zaposlenih, pa bi i ja za početak trebao kod njega početi dok se malo ne uhodam u okolinu i sustav. Jezik mi nije bio problem, jer sam Njemački učio od osnovne. Brzo sam se uklopio u firmi, te stekao i neke prijatelje, ali strica je najviše veselilo što sam mu mogao pomoći oko posla kod kuće i u garaži, jer je bio radoholičar. 

Išli su tako mjeseci, a ja se dobro uklopio, kad je stric morao otići za Norvešku na tjedan dana. Tako smo strina i ja ostali sami, a tada se i dogodilo. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx