Jebanje debele ciganke sa štajge

Ovo je moja istinita priča. Zovem se Nikola, imam 20 godina. Prošlog proleća (za prvi maj par dana) sam bio na odmoru kod mog dede u Beogradu.

Bližio se kraj odmora, a ja sam bio iznerviran jer ništa nisam pojebao. Uzeo sam dedin beli fiat punto i otišao napolje. Kad sam se vraćao iz Zemuna sa piva, zbog gužve sam skrenuo na isključenje sa Brankovog mosta, prolazio sam pored parka preko puta Železničke stanice (Picin park ili Štajga). Na ćošku između dve ulice ( Ličke i Gavrilo Principa ulice) sam kroz prozor auta video debelu ciganku, provokativno i oskudno obučenu , u rozim hulakopkama i kratkoj majici na bretele ,koje su isticale njene ogromne grudi, debelu guzicu i punije sexsi butine,inače majica je bila braon boje, na crne tačke , nosila je crne papuče japanke, po mojoj proceni imala je od 25 do 30 godina, pušila je cigaru i kurvinjski bila naslonjena na nekakav stubić.

Stao sam ispred nje kolima i kroz prozor pitao je za cenu, jer sam odmah video da je prostitutka. Prišla je prozoru i rekla pušenje 1000 dinara plus 1500 dinara ako hoću dodatno jebanje. Pozvao sam je da uđe u kola, navodila me je do jednog zabačenog malog slabo osvetljenog parkinga ispod mosta Gazela(parkinzi na Starom sajmištu, zadnji parking), gde nas niko neće uznemiravati. Usput sam saznao da se zove Žaklina, to sam čuo dok je razgovarala sa makrom. Kad sam se uparkirao, primetio sam da ima masnu i čupavu crnu kosu zamotanu u rep ,punije obraze i usne sa jako izraženim crvenim ružom,rekla je :

– ” Dušo ajde da počnemo”.

Dala mi je kondom, otkovčao sam farmerke i pomogla mi je da ga stavim. Nije mnogo čekala počela je sa poslom, pušila mi je vrhunski. Ja sam za to vreme joj sklonio bretelu i vatao je i mazio po sisama i mazio je po masnoj kosi i privlačio je kurcu da brže mi ga duva. Prvo ga je halapljuvo gutala, pa rukom drkala i na kraju ga je jezikom kurvinjski dodirivala sa vrha i svo vreme me je masirala i hvatala za jaja. Pošto mi se dobro digao, rekao sam joj da se skine i da mi se pridruži na mom sedištu vozača, da sedne mi na kurac i da počne da se nabija i da je jebem jer sam se napalio ko bik.

Dok se skidala primetio sam da nosi crne tange između debelih guzova, što me je dodatno napalilo. Rekao sam joj da ih ne skida nego da ih malo pomeri u stranu taman da bude prolaz za moj kurac. Pridružila mi se na mom sedistu, koje sam gurnuo pre toga unazad i malo spustio u ležeći položaj. Namestila je moj kurac taman ispod njene dlakave pičke i počela ludački da se nabija, za to vreme ja sam joj mesio i vatao je za grudi, ona se svojim rukama uhvatila za moja ramena, i otkovčala mi je belu košulju i mazila po telu smejući se.

Pitao sam je jer može da skine svoju majicu da uživam u punom sjaju u njenim sisetinama, na šta mi je odgovorila potvrdno tepajući mi “Dušo”.

To “Dušo” me je dodatno napalilo, da sam ja rešio da krenem u akciju. Uhvatio sam je čvrsto za debele guzove i počeo da joj ga nabijam. Uživao sam , kad su moja jaja udarala u njenu debelu guzicu i njene dlake sa njene pičke me bockale po nabregnulim jajima .

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx