Seks u troje sa našom dadiljom

Na izričiti nagovor supruga pristala sam da u našu spavaću sobu stavimo kameru; naravno, seksali smo se u svim mogućim pozama i poslije uživali u snimci. Osobito nam je, pak, bila važna kad bi jedno od nas otišlo na put; bilo je lako samozadovoljavati se gledajući je. No, jednog jutra kamera je ostala uključena. Djevojka koja nam je čuvala djecu ušla je u našu sobu i tu počinje priča.

– Dođi lutkice da te tata poliže. Gdje je moja lizalica? – suprug me bacio na krevet, podižući mi spavaćicu.
– Tvoj jezik ne može pronaći put. Mora krenuti okolicom – navodila sam ga, gurajući mu glavu među svoje dojke.
Po navici, on je umetnuo kazetu u video i pustio snimku da vidi gdje je treba premotati na početak. Međutim, na ekranu se pojavila dadilja naših klinaca, kako upravo sjeda na ”francuski“ krevet.
– Što je ovo? Zaboravila si isključiti? Kad je to snimljeno? – čudio se moj suprug.
– Ostavi, da vidimo što radi – rekla sam i namjestila se na jastuke.

Legao je kraj mene i spustio ruku na moju picu. Buljili smo u ekran ne vjerujući. Naša dadilja, za koju nikada ne bismo rekli da se uopće seksa, legla je na krevet i počela prste uvlačiti u usta. Sisala ih je i zatim onako vlažne spuštala prema grudima. Milovala se preko napete haljine i uzdisala.
– O bože! Pa ona se misli pomaziti za stvarno – gunđao je moj suprug, zdušno mi trljajući klitoris.

Naša dadilja već je otkopčavala gumbe i pokazala nam svoje grudi. Tko bi rekao da ne nosi grudnjak! Onako velike grudi zahtijevale bi čvrstu potporu, ali tu smo pogriješili. Dojke, bijele poput mlijeka, ispale su oslobođene van i pokazale se u punom sjaju. Napete, s ogromnim tamnim kolutovima i isto takvim bradavicama. Kontrast je bio nevjerojatan. Dlanovima je trljala bradavice i vrtjela bokovima.
– Nije loša… daj mi svoju sisicu da ju osjetm – supruga je snimka očito uzbudila.

Nisam se bunila, jer i meni je bilo veliko zadovoljstvo gledati tako prekrasnu ženu. Kao opčinjena buljila sam u njene grudi i osjetila strahovitu želju da ih primim u ruke. Dok je suprug sisao moju bradavicu, okrenuvši glavu tako da vidi ekran televizora, ja sam ustreptala od želje da se ona skine i pokaže svoju picu. Krenula je nježno rukama preko trbuha i uvukla prste pod haljinu. Po nadizanju tkanine bilo je jasno da se mazi po klitorisu. Za to vrijeme nije ispuštala jednu dojku iz svoje stisnute šake. Vrhunac mog zadovoljstva postignut je kad je prste izvukla iz gaćica, uvukla ih u usta, oblizala i ponovo vratila na isto mjesto. Ne razmišljajući, slijedila sam njen primjer. Vlažnim prstima napipala sam svoj klitoris i gledajući nju oponašala je u ritmu. Moj suprug sve je jače lizao moje dojke i netremice buljio u njenu igru. Ono što smo vjerojatno oboje čekali desilo se u trenu. Svukla je haljinu i gaćice i raskrečila se upravo tu gdje sam ja sada ležala. Kao da je znala, pičku je uperila prema kameri, i jasno nam pokazala svu njenu ljepotu. Nevjerojatno tamna, ali na opće čudenje ošišana na irokezicu, bila je svakako delikatesa za svakoga tko ju je mogao posjedovati.

– Ovo je super! Gdje je tvoja picica? Kako bi bilo da se i ti ošišaš?

Nasmijala sam se suprugovom prijedlogu, začudo nimalo ljubomorna, ali u sebi sam znala da bi to svakako bila dobro došla promjena. Dok je ona uvlačila prste u već potpuno mokru pičku, moj suprug, pod utjecajem ovog mekog pornića, jednostavno nije mogao izdržati. Spustio se na moj klitoris i željno ga počeo sisati. Prstima me dirao po usminama, a tada slijedio njen primjer i, gledajući nju, počeo uvlačiti prste u moju picu. Podizala sam stražnjicu, uzdrhtala pred samim vratima orgazma. Sve jače sam milovala svoje dojke, a tada supruga nekontrolirano povukla na sebe. Nije uspio ući u mene, jer mi je bio dovoljan pritisak njegova kurca i već sam svršavala, čvrsto držeći njegovu guzu. I naša dadilja bila je na najboljem putu prema klimaksu jer se počela bacakati po krevetu i sve bržim tempom uvlačila i izvlačila prste iz svoje pice. Primila sam u sebe suprugov kurac, potpuno opčinjena njenim orgazmom. Bacala se po krevetu poput bjesne životinje i unatoč orgazmu nije prestajala gurati prste u sebe. Dok je suprug sve jače prodirao u mene, tražeći moje usne, ja sam poljubac izbjegavala, namještajući se prema ekranu. Nisam željela izgubiti ni trenutka od ove uzbudljive snimke.

– Razbit ću ti pičkicu, ostat ću unutra zauvijek… ahh… – mrmljao je suprug.
Osjećala sam njegova jaja kako lupaju po mojim nogama i zamišljala kako bi bilo krasno da je sad ona ovdje. Možda i da se jebe s mojim mužem, dok joj se bijele grudi u ritmu njišu, a ja je ljubim i slinim po njima. Nikada još nisam osjetila takvu želju i, koliko god htjela okrenuti glavu, nisam mogla. Upravo se smirila i suprotno mojim očekivanjima nije se počela oblačiti. Kao da dira kućnog ljubimca, nježno je mazila svoju picu, valjda kao zahvalu za orgazam.

Sve brži udarci kurca značili su skoro izlijvanje sperme u mene. Počela sam stiskati pičkine mišiće i rukama potražila jaja. Uz uzvik zasuo me spermom i ostao ležati na meni. Nisam ga maknula. Milovala sam ga po valovitoj kosi, gledajući kako se dadilja polagano diže s kreveta i navlači gaćice. Čak je nosila prekrasan čipkasti veš, što prema njenom staromodnom oblačenju nikada ne bih rekla. Ali iznenađenjima nema kraja. Prije nego što je navukla haljinu stala je ispred ogledala i mazila rukama dojke, a tada se priljubila uz ogledalo i počela ljubiti svoj odraz. Rukama je mazila stražnjicu i, unatoč orgazmu, osjetila sam kako me ponovno obuzima uzbuđenje.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare