Mokra Je momci, jebimo Je – XII dio

Dok je bradati vođa rasturao Maju gledao sam kroz špijunski otvor naše prostorije kako do iznemoglosti iscrpljene žene u tišini skupljaju ostatke svoje odjeće po krčmi. Iscrpljeni i seksualno zadovoljeni muškarci povukli su se na spavanje u svoje sobe. Žene koje nikad do tada nisu bile tako dugo i tako sustavno jebene djelovale su potpuno prazno bez emocija na licima. Sanja je tražeći svoje gaćice zabunom obukla Patricijine koja je to primijetila i protestirajući se promuklim glasom obratila Sanji:

Mokra Je momci, jebimo Je – XI dio

„Sanja, skidaj to, to su moje gaćice, zar si slijepa?“
„No dobro, smiri se, sad vidim i sama da nisu moje. Ali mojih nigdje nema, vidiš li ih ti Patricija negdje?“
„Vidim ih potrgane tamo u kutu krčme“ – odgovorila joj je hladno Patricija.

Sanja je otišla po njih, podigla ih s poda i vidjela da su pocijepane u struku te su bile neupotrebljive. Shvativši da će se u Zagreb vraćati bez gaćica, nastavila je tražiti ostalu odjeću. Našla je svoje štikle razbacane po podu krčme kao i potrgane samostojeće čarape, a jedini preostali dijelovi njezine odječe su bili crna minica i crvena maja koje su ostale čitave i gotovo čiste te ih je obukla. Moram priznati da je unatoč iscrpljenosti izgledala vrlo privlačno i seksi.

„Tihana, jesi li uspjela pronaći svu svoju odjeću? – tiho ju je upitala Sanja.
„Jesam, našla sam sve. Gaćice su mi na sreću cijele, minica i samostojeće čarape i štikle isto, ali mi je bijela maja sva zaprljana spermom i prljavštinom, ne mogu je takvu obući. Ne znam kako ću polugola doma?“ – potišteno je odgovorila Tihana.

„Ne brini, imam ja jednu rezervnu u autu, nadam se da ćeš ju moći obući. Otići ću po nju.“ – tješila ju je Sanja.

Patricija je uspjela pronaći sve dijelove svoje odjeće, ali su joj crvena minica i crna majica bile zaprljane spermom, otišla je do sudopera i isprala zaprljane dijelove svoje odjeće. Najbolje je prošla Verica čije su traperice bile cijele i čiste kao i tamnocrvena košulja na kojoj se vidjela tek jedna mrlja koju je ona ubrzo isprala.

„Verice, ti si najpristojnije obučena od svih nas, molim te otiđi do auta i uzmi moju rezervnu maju za Tihanu čija je bijela košulja tako prljava i zgužvana da ju ne može obući. Ne može polugola ići doma“- zamolila ju je Sanja.

„Bojim se, mogao bi se pojaviti još koji azilant, on će me sigurno pokušati silovati. Idi i ti Sanja sa mnom, zajedno ćemo to lakše riješiti. Može?“

Sanja je kimnula glavom pokušavajući svoju minicu povući što je niže mogla kako bi njome prikrila svoje seksi noge, ali bez rezultata jer je minica tako kratka da je jedva pokrivala njezino međunožje.

„Idemo to odmah obaviti Verice da što prije odemo odavde, jer tu se svakog trenutka može dogoditi nešto neugodno i nepredviđeno.“- govorila je Sanja uhvatila je Vericu za ruku te su se zajedno uputile prema vratima krčme. Čim su otvorile vrata primijetile su na rubu šumarka manju grupicu novih azilanata koji su se kretali prema krčmi.

„Joj ne, ne, nije moguće“ – povikala je Sanja i odmah zatvorila vrata krčme.
„Cure, bježimo odavde, dolaze novi azilanti. Ako nas uhvate, gotove smo“- panično je vikala Sanja trčeći s Vericom prema Patriciji i polugoloj Tihani koje su se jako uznemirile.

„Ne, ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati, cure bježimo odavde. Ima li ova krčma neki sporedni izlaz? Mora imati“ izbezumljeno je vikala do pojasa gola Tihana čije su se čvrste dojke tresle od uzbuđenja i straha. Bila je svjesna da pogled na njezine izrazito dojke izbezumljuje muškarce. Ako ih azilante zateknu u krčmi znala je da će prvo navaliti na nju. Otrčala je do šanka gdje je našla stolnjak koji je prebacila preko ramena i pokrila svoje izazovne gole dojke. Verica je otrčala do vrata i provirila prema van gdje je ponovo ugledala grupicu od pet mladih bradatih muškaraca kako se ubrzano približavaju krčmi. Više nije bilo vremena za bijeg na glavna vrata.

„Cure stižu, moramo se negdje odmah sakriti, stižu uskoro, sad više ne stignemo pobjeći“- tiho je rekla Verica.
„Ima iza šanka mala sobica gdje spremaju piće. Idemo se cure tamo sakriti“- nervozno je tihim glasom rekla Sanja.

Sve su žene potrčale za Sanjom koja je uspjela otvoriti vrata malog spremišta iza šanka koje je bilo zatrpano sanducima preostalog pića koje su cure brzo zgurale do vrata da se zabarikadiraju. Tresući se od hladnoće oskudno odjevene žene sjele su na sanduke jedna do druge tiskajući se da se zgriju i ohrabre. Svaki ih je dio tijela bolio od noćašnjeg grubog i žestokog seksa koji su dolazeći u krčmu priželjkivale, ali im niti na kraj pameti nije bilo da će se to pretvoriti u orgijanje koje je trajalo cijelu noć. Svaka pomisao na seks im je sada bila odvratna.
„Oni znaju da smo još tu. Netko od azilanata ili možda sam Gazda im je javio da smo još u krčmi. Nikad se u krčmu ne dolazi u jutro. Što ćemo cure ako nas otkriju? Ja ne mogu više. Gade mi se. Na sama pomisao da me netko od njih dirne diže mi se želudac.“ rekla je Tihana.

„Znate i same da će nas silovati ako nas otkriju, mislim da je u tom slučaju bolje da se predamo, jer batine mi se gade više od njihovih kurčeva. Izdržale smo noćas njih dvadeset, izdržat ćemo i ovih pet. Budimo realne, mali su izgledi da nas ne pronađu. Divlji su, neobuzdani, puni testosterona i silno željni pičke. Zato je bolje cure da se pripremimo za još jednu rundu žestokog seksa. A što se mora nije teško“ – rekla je Sanja.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare