Seks za uskrs sa udanom kolegicom sa posla

Kako se približavao Uskrs, tako su na poslu počele interne zajebancije sa seksualnim prizvukom. Najbolja je bila frendica koja je na konstataciju da će za vikend biti tucanja jaja, samo rekla:

– Onda je to super za homoseksualce. 

Svi smo prasnuli u smijeh, a kolega je zašutio, pa se pokupio iz ureda. Ta frendica me samo pogledala, pa mi namignula. Ne krijem da sam ju oduvijek želio povaliti, ali znao sam da ima muža koji je bio patološki ljubomoran. Čak je i na prošloj uredskoj zabavi napravio scenu kad je kolega iz drugog odjela nazdravio Tamari. 

Inače, Tamara je imala 32 godine, dakle tri manje od mene, savršeno tijelo sa povećim sisama koje su uvijek bile napete i stršale na juriš u grudnjacima koje je nosila. Guzica joj se još nije raširila od sjedenja kao kod starijih kolegica iako je rodila već dva puta, pa je bila jako zamamna. Ne moram niti reči da sam često znao izdrkati ga na nju.

Zamišljao sam njene pune usne oko mog kurca dok bi njena duga i ravna plava kosa milovala moje prepone. Imala je jebozovne zelene oči i punije usne koje su mamile da joj ga staviš između njih. Uvijek je bila otvorena i govorila je što misli, tako da nas ni ova situacija nije iznenadila. 

Kasnije u toku dana, kad smo već svi zaboravili na ovu epizodu došla je do mene. 

– Hrvoje, jel može zamolba? 

– Reci? -rekao sam i pogledao u one njene oči koje je na trenutak sklopila, pa rekla. 

– Nešto me auto zeza, a ti se kužiš u te stvari, pa ako bi poslije posla pogledao.. -tiho je rekla gledajući me prodorno. 

Samo sam kimnuo i ona se osmjehnula i stavila ruku na moju, pa otišla do svog stola, a ja sam gledao za njenom zamamnom guzom, dok sam u preponama osjećao nešto ljepljivo, pa sam se nadao da nisam odmah svršio. Istina je da sam bio tata-mata za mehaniku i aute, čak sam i kao klinac vozio one karting utrke, dok nisam položio vozački i odmah doživio prometnu koja me promjenila, ne fizički, već psihički da shvatim da cesta nije pista za utrke. Ali ljubav prema autima je ostala. I tako sam dočekao kraj radnog vremena, pa sam skupa sa Tamarom izašao do njenog auta.

Znao sam da vozi Golf, auto koji baš i nisam cijenio, mada je pola balkana umiralo za njima. Ja sam se držao Japana i svoje Toyote, doduše nabrijane na 250 ks, ali sam uvijek pažljivo vozio.. dok nisam izašao na autocestu. I tako gledam ja sad motor njenog Golfa, vidim i čujem da nešto ne štima. Probam ovo, probam ono, ali švabo ne trza. Uzmem svoj alat za ispitivanje, pa napravim nekakav reset, ali opet ništa. Pogledao sam ju i samo tiho rekao:

– Zovi muža da dođe po tebe, ovaj ne ide nigdje. 

– Kvragu! ! ! -opsovala je sočno, pa me pogledala- Daj me ti odvezi, on je sa klincima u Splitu kod svojih, vrača se tek sutra.. 

– OK. Samo da pozovemo servis da ga odvezu kod njih jer bi ovdje ostao bez pola dijelova -rekao sam i nacerio se, a i ona. 

Nakon pola sata su došli po auto, pa ga odvezli nakon pola sata jer su ga pokušali upaliti, ali je taj odustao za danas od toga.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx