web hit counter

10 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju u seksu

Muškarcima bi bilo draže da žene otvoreno kažu što žele i vole u seksu, a ne da moraju nagađati, da češće iniciraju , ali i da se ne opterećuju svojim izgledom

– I muškarcima je seks način izražavanja ljubavi i bliskosti, a u duljim vezama često zamjenjuje i same riječi “volim te”.

– Ako ona odbije seks, se osjeća potpuno odbijen, zbog čega treba pažljivo birati riječi u takvim situacijama.

– Seksualni sustav muškaraca je jednostavan, dok je onaj žene kompliciran i puno je lakše ugoditi ako ona kaže što točno želi umjesto da očekuje “čitanje misli”.

– Samo zato što žele isprobati nove stvari u seksu, to ne znači da im partnerica više nije “napeta” već žude za raznolikošću i ostvarenjem fantazija.

– Muškarci su vizualna stvorenja i preko 90 posto njih uživa u pornografiji. Takav način seksualnog užitka ne povezuju s partnericom ili ljubavlju koju osjećaju prema njoj.

– Žene previše brinu oko izgleda svog tijela, a što se više opterećuju to više i muške pažnje privlače na to. 

– Ne postoji ništa više od žene koja zrači samopouzdanjem, pa razuvjeravanje žene da nije tako lijepa ili poželjna nije seksi.

– Muškarci žele i žele znati točan razlog zbog kojeg on nije moguć. Ako je riječ samo o fazi ili određenom uzroku toga, žele čuti da će se situacija promijeniti.

– Pasivnost u seksu većina muškaraca tumači kao nezainteresiranost te uvijek preferiraju aktivnu ljubavnicu od one pasivne.

– Otkrivanje fantazija žene za muškarce nije sramotno, već uzbudljiv način da dožive partnericu u drugom smislu.

Preuzeto: 24sata

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx