Sestra mi ga je izdrkala

Pokušaću da vam ispričam svoju priču, nadam se da će iako duga, biti i zanimljiva. Ja imam 40 godina a sestra 45. Ona je udata, ima dvoje djece, a ja sam još uvjek neoženjen. Moje incestne primisli počele su još kad sam imao 18 godina, a sestra 23. U to vrijeme, pošto je otac bio vrlo strog, sestra nije mogla do nekih doba biti vani. Tako me je jednom, pošto je već počela raditi, a voljela me je jako kao malog bracu, posjela preko puta sebe i objasnila mi neke stvari.

Tako sam doznao da ona ima momka i da joj ja budem ta veza kad on dođe da idu na “sudar”, zato jer nije smjela gubiti ni sekunde.Rekla je ako ikome kažem da mi nikad više neće ništa kupiti, a ako budem dobar, biće i ona prema meni.

Tako sam ja bio kurir između nje i tadašnjeg njenog momka, koji je bio 7-8 godina stariji i imao je “tristaća”. To je sve izvrsno funkcioniralo tako da me je Miro, naime tako se zvao, zavolio kao partnera i čak je obožavao ljubiti i fatati moju seku preda mnom, govoreći mi da ću i ja kad odrastem imati takvoga komada. Ja bih se crvenio i okretao oči , ali kad bi se oni zanijeli i zaboravili da sam i ja tu, bez srama bih gledao šta rade, a naročito šta rade njegovi prsti.

Naime šarali su od dugih plavih uvojaka moje seke, preko nježnih, ali velikih i čvrstih grudi, do njenog međunožja,koje bi ona neko vrijeme uporno držala čvrsto stisnuto, ali bi noge svaki put, to sam primijetio vrlo brzo, širila, trzajući se u grčevima.

Prvi put kad sam to vidio i doživio, toliko sam se prepao da sam počeo vikati. I Miro i seka su se trznuli ne znajući o čemu se radi, a ja sam sav prepadnut i skoro na rubu suza objasnio da sam mislio da seka ima srčani napad. Oboje su se počeli smijati, a meni nije bilo ništa jasnije. Kasnije, kada smo pošli kući (jer sam ja seki bio isprika i opravdanje pred roditeljima), seka mi je rekla da nikome ništa ne govorim i da ono nije bilo ništa. Kako sam ja navaljivao, jer sam bio jako znatiželjan seka je morala obećati da će mi objasniti o čemu se radi. . .

A to se desilo uskoro.Ja sam već pomalo kontao očemu se radi pošto sam već imao noćne polucije i trenutke sladostrašća kojih bi se rado prisjećao kada bih se probudio. Međutim problem su bile gaćice, koje bi bile mokre i ljepljive. Mene je bilo sram od mame da ona to ne vidi, iako sam ih prvi put uspio ubaciti u mašinu za veš umotavši ih u ručnik.

Međutim sve viće sam se ložio na seku,gledajući njene sise, guzu i u njeno međunožje, zbog kojeg se i nalazila sa Mirom. Počeo sam i da drkam kao sumanut po pet-šest puta na dan zamišljajući seku kako se u autu ljubi i hvata sa momkom. Ulazio bih u njenu sobu, mirisao njen jastuk, preturao po njenim stvarima i vešu, i od svega toga dobivao nenormalno uzbuđenje. Školu sam gotovo zanemario, samo čekajući dan i sat kada ćemo seka i ja ići na njen ljubavni sastanak. Grozničavo sam smišljao plan kako da i ja osjetim šta znači ženski dodir i poljubac.


Jednu večer sam odlučio da krenem u akciju pa šta bude. Sestra je nešto bila zahladila odnose sa starcima, a kako je stari čvrsto držao stvari pod kontrolom, barem što se tiče izlazaka i njihove duljine, ja sam smislio plan.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj