Jadranske top destinacije za ispunjenje svih seksualnih fantazija

Naša obala je pravi raj za ljubitelje seksualnih sloboda i nestašluka. Hrvatska je kao seks-turistička destinacija ucrtana na kartama specijaliziranih portala i agencija iz cijele Europe, no kod nas se o tome uglavnom šuti.

Na našem lijepom plavom Jadranu postoje mjesta i aranžmani koji „ispod pulta“ nude gostima puno više od sunca i mora. Na njemačkim i engleskim internetskim stranicama hvale se naši turistički gradovi, a domaćini opisuju kao “otvoreni za sve dogovore”

Tako se, na primjer, u Poreču i okolici nude noćne plovidbe koje organiziraju neki vlasnici turističkih brodova. Plovidba i zadržavanje u nekoj od uvala traje nekoliko sati, što je, smatraju, dovoljno za sve ukuse. Booking za ovakve izlete puno je diskretniji od ponuđenih panoramskih izleta ili fish-piknika.

U sklopu tulumarenja na svjetski poznatom Zrću gdje alkohol teče u potocima, za seks je dovoljan bazen pun pjene ili tek plićak. Dojmovi s ovakvih zabava internetom kruže tijekom cijele godine pa mladima s krajnjeg sjevera Europe nije teško za novim iskustvima potegnuti do Paga.

Plaža pokraj hotela Medena u Trogiru zanimljivo je mjesto za gay populaciju gdje će gotovo sigurno pronaći društvo. Ljubitelji slobodne ljubavi na Braču će izbjegavati razvikani Zlatni rat, ali se seksualnim igricama mogu prepustiti u skrovitijim uvalama ili pod borovima.

TURISTIČKA AGENCIJA ZA ODRASLE

Jedna splitska agencija nudi posebne aranžmane krstarenja za swingere i nudiste, te garantira slobodu, privatnost i diskreciju.

Hrvatski seks-turizam privlači goste koji će posjetiti Vis, Šoltu, Split, Brač, Hvar, Korčulu, ali i mnoge druge otoke. Cijena sedmodnevnog krstarenja kreće se od 889 do 1.680 eura. Najskuplji je boravak na ekskluzivnom brodu na kojem može biti grupa od 10 gostiju, a uz vrhunsku mediteransku kuhinju, nudi se diskretno uživanje u skrivenim jadranskim uvalama.

EROTSKI KRUZER

Idućeg će ljeta luksuzni kruzer koji svojim putnicima pruža nezaboravno seksualno iskustvo – zaploviti Jadranom. Riječ je o osmodnevnom krstarenju nazvanom „Žudnja“ koje je osmišljeno za goste željne fizičkih užitaka, ali i dubljeg džepa jer će ovo putovanje stajati od 3.000 do 11.000 dolara. Kruzer kreće iz Venecije, a na našem Jadranu zadržat će se u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Kako će Dalmatinci dočekati ovakav tip gostiju, ostaje nam za vidjeti.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx