Sex među rodbinom je zabranjen, ali kako odoliti mladoj, ali daljnjoj rođakinji

Svi su mi uvijek govorili da je sex među rodbinom zabranjen, ali kako odoliti mladoj, ali daljnjoj rođakinji.

Stela je bila u godinama kad joj se samo jedno mota po glavi. Ja sam bio nekih pet godina stariji od nje, te u naponu snage, a ona sa svojih 18 godina totalno napaljena.

Jednom prilikom kad smo tako razgovarali rekla mi je da ju njeni vršnjaci uopće ne privlače, jer su to uglavnom balavci koji pojma nemaju. Ja sam dotle bio sa tri cure i imao sam nekakvog nazovi iskustva, ali ništa posebno. Malo mi je imponiralo kad je rekla da ona mene smatra iskusnijim.

Uglavnom, ja sam na taj razgovor zaboravio u potpunosti, dok mi starci nisu rekli da će Stela doći kod nas preko ljeta u Vela Luku.

Iskreno, nismo se baš ni čuli niti preko mobitela jer je imala maturu, pa nismo baš imali vremena za razgovor.

Donekle sam se slagao sa ostalim bratićima i sestričnama, a Stela je bila nešto posebno. Kliknuli smo si i bili smo si jako dobri odmalena, tako da je to što će biti kod nas na Korčuli bilo dobro, a nikako noćna mora.

Javila se početkom šestog mjeseca da je sa odličnim maturirala i da je pripremila sve za prijem na fakultet, te da dolazi za par dana. Ja sam trebao ići u Split pred nju, pa sa njom doći na otok, pošto sam bio sam tamo, a i ona je bila sama na putu. To sam morao mami obećati.

Kad sam ju dočekao u Splitu ostao sam iznenađen. Kratke hlačice, mislim u Splitu je bilo vruče, ali u Zagrebu ipak nije, tanka ljetna majica koja je bila nategnuta na njenim bujnim grudima, a ni guza joj nije bila ništa manja. Duga plava kosa je bila svezana u rep, a tamne naočale i blistavi osmjeh kad me vidjela davali su joj izgled dvadesetpetogodišnjakinje. Vidio sam par lokalnih frajera na autobusnom koji su je ispratili pogledom ‘Al bi ti ga metnija’, pa sam se samo nasmješio i primio ju u zagrljaj.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx