web hit counter

Kako do seksa o kakvom oduvijek maštate

Budite iskreni i jasni oko izražavanja svojih i očekivanja. Bez obzira na to koliko bio iskusan, svaka je žena različita. Možda vaš nešto radi presnažno, preslabo, prebrzo, presporo… A što vam odgovara, možemo znati samo ako nam vi to (po)kažete. Recimo da vas dira, ali ne onako kako biste vi željeli. Da biste to ispravili, stavite svoju ruku na njegovu te mu pokažite prave poteze, ritam i pritisak. I recite: “Ovo je pravi užitak.” 

Prilikom razgovora imajte veliku dozu takta. Kako frajeru uništiti u sekundi? Recite mu nešto od ovoga: “Što to, pobogu, radiš?”, “Ovo je malo čudno” i “Ovo mi nikako ne odgovara”. Umjesto da nas ovako kritizirate, radije nas malo ohrabrite i potaknite, recimo, s malo dirty talka. “Mmm, napaljuje me kad mi šapćeš te prljave stvari…” Vaš će muškarac to upamtiti i jedva čekati šapnuti vam nešto što želite čuti.

Pričajte o seksu – kad se ne seksate Funkcionira kad mu u krevetu date do znanja što dobro radi, ali možda će još bolje upaliti vaša sugestija ako niste ni blizu raspoloženja. Recimo, ako vas čvrsto uhvati za ruku dok šetate, recite mu: “Obožavam tvoj stisak – pogotovo kad mi to radiš u krevetu.” 

Radi li nešto dobro, dajte mu to do znanja svojim uzdasima. U trenucima kad radi nešto što vam se sviđa, počnite seksi uzdisati – tako će biti siguran da je na dobrom putu, i to će vam rado činiti i ubuduće. A kad radi nešto u čemu je stvarno izvrstan, recite mu to jednim divnim stenjanjem… i uživajte svaki put.

Kad god ste zadovoljni njegovom izvedbom, pohvalite ga i sutradan. Ako je zaista bio dobar, sutradan mu pošaljite poruku: “Ono što si sinoć radio svojim jezikom bilo je spektakularno.” Ne podcjenjujte muški ego. Takva će ga učiniti ponosnim i poželjet će isti tren otkazati sve samo da vam ponovno priušti taj spektakl. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx