Sex sa 40 godina starijom gospođom od mene

Matorke priča, sex sa 40 godina starijom gospođom od mene. Kako sam se točno našao u toj situaciji ne znam, ali gospođa od 67 godina mi je pušila kurac i mogu vam reći uživao sam. Inače ne bih ni pomišljao na takvo što, ali ovog puta se dogodilo. Zadnje čega se sjećam je kafić.

Bio sam za šankom i naručio sljedeće piće. Pored mene je sjela starija gospođa. Ja sam nastsvio piti svoje piće, ali skužio sam krajem oka da me gleda, pogledao sam ju i pitao:

– “Mogu li vam kako pomoći”?

Odgovorila mi je: “Mislim da bi i mogao”.

Gledao sam ju zbunjeno no potom ju pitao: “U vezi čega vam treba pomoć”?

Ona se ustala sa stolice i rekla: “Dođi za mnom” te me potom uhvatila za ruku i odvukla do plesnog podija. Počeli smo plesati, šapnula mi je na uho:

– “Dugo nisam plesala”, pomislio sam si, zašto ne bi ispunio onda gospođi želju i plesao s njom,

Dok smo plesali šapnula mi je na uho: “Nisam još nešto dugo radila” te mi potom prešla rukom preko hlača i preko kurca, rekao sam joj:

– “Čekajte gospođo, mislim da to nije uredu”, ali ona je na to spustila moju ruku niže da ju stisnem za guzu re rekla:

– “Znam da i ti želiš, prepusti se samo”.

Zatim me poljubila. Nakon poljupca uhvatila me za ruku i odvela do svog stana koji je bio par katova iznad.

Čim smo ušli unutra odmah me bacila na krevet i skinula sve sa sebe. Za gospođu svojih godina bila je prilično zgodna. Skinula je sve sa mene i počela mi pušit kurac. 

Pušila mi je kurac i nisam se uopče opirao, bila je jako vješta u tome. Kurac mi je bio tvrd tvrd, a ja napaljen kao nikad do tad. Mogla je duboko i duboko je i išla. Dugo je lizala i glavić, baš se vidjelo da godine donose iskustvo. Zatim mi je sjela na facu i rekla:

– “Tvoj red sad”.

Bez imalo oklijevanja počeo sam joj lizati picu najbolje što sam znao. Dugo sam ju lizao, iz tog položaja i ne baš onako kako bih da je ležala, ali svejedno se ubrzo maknula i sjela mi na kurac. Rekla je ne mogu više čekati i samo je skliznula po mom kurcu i počela se nabijati te glasno stenjati. Stanjala je i govorila:

– “ahh.. . ahh.. . mmm.. . ahh.. . to mi je trebalo.. .. mmm.. . ahh.. . “. ja sam ju gledao kako uživa.

To je prvi put da jebem tako stariju gospođu i drago mi je da uživa. Nabijala se kao da ima 20 godina, a ne 67. Bila je jako gipka i fleksibilna. Počeo sam joj masirati grudi dok se ona nabijala. Bile su malo obješene što je normalno s godinama, ali su i dalje bile lijepe.

Pitala me: “Sviđaju ti se moje grudi”?

Na što sam rekao: “Lijepe su da”, a ona je rekla:

– “Onda će ti se sigurno svidjeti i moja guza”.

Nakon što je to rekla okrenula tako da bude leđima okrenuta prema meni, nagnula se naprijed i nastavila s nabijanjem na moj kurac. 

Rekao sam joj: “Bili ste u pravu, sviđa mi se vaša guza”.

Odmah sam uhvatio njene guzove te ih mješao i širio. Njena pica je bila uža nego što sam mislio, još je sočnije izgledala iz tog položaja. Gledao sam njene pokrete kako se nabija na moj kurac, bio je to jako lijep prizor. Počela je stenjati glasnije i glasnije te je počela usporavati. Osjetio sam kako njena pica postaje uža i kako mi steže kurac još više.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx