Sex u noćnom klubu

 Jedan dan dobio sam poziv da se sa mojim prijateljima uputim u noćni klub. Na početku bio sam skeptičan ali ipak sam pristao. Ispalo je da mi se to na kraju jako isplatilo. Uputio sam se prema prijateljevoj kući da popijemo koju pivu dok čekamo ostale da se spreme za izlazak. Kod njega je bilo i još par cura koje su bile jako zgodne ali bila je jedna posebna plavuša. Bila je toliko sexy da mi se kurac odmah dignuo. Imala je dugu plavu kosu sise barem petice i ljepo oblikovan šupak koji sam odmah htio jebati. Počeo sam se upoznavati sa djevojkama ali odmah sam znao ko je moja meta.

Cijelu noć sam bio oko nje i samo sam ju želuo kresnuti. Poslje upoznavanja ostali smo još jedno sat vremena kod njega. Tamo smo pili, zajebavali se, i pričali. Cijelo to vrijeme sam gledao u nju ali i ona u mene. Vidjelu se ta tu ima nekih iskri i odlučio sam povući vrlo hrabar potez, uzeo sam je za ruku i odveo u wc. Tamo sam joj priznao da mi se jako sviđa i da li ima sanse da budemo u buducnosti zajedno.

Ona je se nasmijala i rekla:”ZNAM JA ŠTA TI HOČEŠ”.

Ja sam ju začuđeno gledao a ona je u tom trenu izvadila svoje 2 sise iz uske crne haljine.

Rekla mi je:”HAJDE MOŽEŠ IH MALO PROBATI, OSTATAK ČEŠ DOBITI KASNIJE”.

Ja sam ih zgrabio i počeo ih mješati i sisati joj bradavice dok je ona meni prolazila rukom preko hlača.

Sabrali smo se, izašli ic kupaonice i krenuli prema klubu. Cijelo to vrijeme bili smo jedno pokraj drugoga i samo smo se gledali i plesali zajedno. Samo me napaljivala jer kad niko drugi nebi gledao ona bi me zgrabila za kurac i krenula se trljati od njega. Prolazilo je tako vrijeme i došlo je 2 sata ujutro. Uhvatila me za ruku i odvela prema wc-u.

Tamo mi je rekla:”SAD ČEŠ DOBITI ŠTO SI HTIO”.

Nakon toga spustila me je na školjku, odkopčala hlače i krenula mi drkati i pušiti kurac. Bio sam strašno napaljen ona ga je samo pušila i pušila i sisala ga do jaja, vidjelo se da je iskusna. Kasnije se ona skroz skinula gola, ja sam ju pitao da li ju je strah da ce neko uletiti u wc ali nije ju bilo briga, sva se napaila i pičkica joj se sva navlažila.

Sjela mi je na kurac i počela se nabijati a drugom rukom je sebi drkala pičkicu. Počeo sam ju sve jače i jače nabijati a ona je samo stenjala. Kasnije sam se dignuo i krenuo je jebati u guzu. Nabio sam ju jako a rukom držao sise koje su bile nevjerovatno dobre. Najviše sam pažnje obračao na njih, samo sam ih stiskao i mjesio i sisao joj bradavice.

Nakon toga opet smo promjenili pozu tako da je ona meni sjela na kurac, ispružila noge prema meni i tako skakala i nabijala se, dok se ona nabijala cijelo vrijeme sam joj držao i lizao sise koje su me najviše napaljivale. 

Kasnije sam ju krenuo jebati samo sam joj ga stavljao u tu njenu pičikicu a ona je samo proizvodila svukove

“MMMMMMMMM AHHHHHHHHH MMMMMMM TO”.

Užasno se napalila, nije ju bilo briga ako nas neko čuje ili ne željela je samo da ju nabijam na kurac i da ona svrši. Nakon nekoliko trenutaka sve je počelo štrcati iz njene pičice a ona je i dalje stenjala i govorila

“AJDE NABI MI GA AJDEE JOŠ JAČE AJDEE”.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj