Sine, predivan si, Jebeš ko iskusan ševac, ko puno stariji muškarac

Imala je 43 godine, 160 centimetara i dugu smeđu kosu. Znao sam da nije u redu, no toliko puta mi se dignuo na nju da više nisam mogao ni kontrolirati kitu. Sam pogled na njene ogromne sise bio je dovoljan da se smjesta zaletim u kupaonicu ili svoju sobu i zdrkam ga ko blesav. 

Bilo mi je jasno da baš svi dečki fantaziraju o ševi s mamom. I ja sam, sve do tog sretnog dana kada sam je zbilja i pojebao. S 18 godina… 

Došao sam kući nešto ranije iz razloga koji sada nije bitan. Ušao sam u svoju sobu i začuo zvuk tuša. Vrata kupaonice bila su otvorena jer je stara mislila kako će biti sama u kući još koja dva sata, a tata, iako je to vjerojatno ne bi brinulo, dolazi kući tek poslije Dnevnika.  Nije se bog zna kako dobro vidjela iza zavijese tuša, ali ipak, kroz prozirnu plastiku sve se jasno naziralo. Mama, na moje iznaneđenje, još i nije bila u kadi. Skidala se…  Srce mi je lupalo kao ludo. Njene ogromne sise s prekrasnim ušiljenim bradavicama…a kada se okrenula u mom smjeru, što je bilo neizostavno pri ulasku u kadu, jasno sam joj osmotrio cijelu prednju stanu uključujuči i pičku koja me rodila. Vrlo dlakavu pičku…  Smjesta sam spustio ruku na hlaće i počeo se trljati zamišljajući kako je ševim. Iako vrlo bujna, mamina pizda bila je uredno podštucana, no iz te daljine ipak nisam uspio vidjeti i usmine, samo trokutić. 

Onda je povukla zavijesu i tuširala se kojih deset minuta, a ja sam je cijelo vrijeme gledao i drkao ga preko odjeće. 

Na prstima sam otišao u svoju sobu, jer nisam htio da zna kako sam doma – možda će mi se pružiti prilika da je još malo bolje vidim. I tu sam imao sreće. 

Počela je fenirati kosu, a ja sam krenuo u njenu sobu i ugledao je kako gola stoji pred ogledalom i frizira se. Ono prvo instiktivno što bi palo na pamet svakom muškarcu bilo je da se smjesta zaletim na nju i poševim je odostraga, ali sam se ukočio.  Vratio sam se neodlučno u svoju sobu kalkulirajući kako je bolje da je ne pojebem jako nasilno, jer će ubuduće biti opreznija. 

Ubrzo su svi zvukovi u kući utihnuli pa sam se vratio ponovno zirnuti kakvo je stanje. Mama je spavala gola na krevetu, okrenuta na trbuh i raširenih nogu, tako da je svako ko uđe u sobu mogao dobro napasati na njenoj pički. Polako sam se dovukao bliže i mršteći oči počeo proučavati ostarjele usmine. Kako sam ih samo htio strpati u usta…ali onda bi vjerojatno sve zasrao. S druge strane, razmišljao sam o pričama drugih dečki s ovog sajta i kako nikada ne bi jebali mame da nisu malo jače pritisnuli na početku. Kako sam djevica po

Rating: 4.8/5. From 371 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare