Spavala je s 18 muškaraca dok je muž gledao i dijelio kondome

Sretno udana žena odlučila je začiniti svoj seksualni život, ali ne s mužem – ona je željela otkriti kako bi bilo spavati s drugim muškarcima pa je jedom prilikom spavala s njih čak 18

Žena sredinom 30-ih je shvatila da želi otkriti kako bi bilo spavati s drugima, a njezin partner se u potpunosti složio s njezinom željom.

Ona je to i učinila i sada je otvoreno progovorila o iskustvu swinganja i grupnom seksu – koji uključuje i jednu vrlo živahnu noć u kojoj je spavala s 18 različitih muškaraca. Majka dvoje djece iskustvo je podijelila u podcastu pod nazivom ‘Sex Files’. 

– Odrastala sam u strogo katoličkoj obitelji gdje se seks izvan braka nije ni spominjao. Moj muž je prva osoba s kojom sam se seksala, ali to ne znači da nisam imala fantazije o seksu s nepoznatim osobama. Moj lokalni seks shop u ponudi je imao i razne satove od kojih je jedan bio o grupama swingera. Poslala sam poruku mužu da krećem na to i otišla.

Iako je njezin muž prvo ostao iznenađen, u potpunosti je podržao njezine želje.

– Uvijek je mislio da sam propustila puno toga – jer sam od toga da živim doma odmah prešla na život s njim, bez da sam zaigrala ‘na samačkom terenu’. Bio je pun potpore i sviđalo mu se što ispunjavam svoju fantaziju. Pričam mu o svojim avanturama i to ga pali. Priča o mojim iskustvima uvijek završi nevjerojatnim seksom – ispričala je.

No, unatoč otvorenoj prirodi njihovog odnosa, par ima dva pravila – Louise mora prakticirati siguran seks i ne smiju postojati nikakve tajne između njih, ona mu uvijek mora reći s kim je bila.

Kako je vrijeme prolazilo, postajala je sve pustolovnija i odlučila je probati seks s brojnim muškarcima, jedan odmah poslije drugog.

– Prvi put kad sam to radila, bilo je to s deset momaka i bilo je nevjerojatno. Seks je bio super, ali činjenica da su svi ti muškarci ovdje samo radi mene je zaista osnažujuća – kazala je.

Ubrzo je htjela ponovno isprobati to iskustvo, ali je ovaj put povećala broj muškaraca s deset na 18 i pozvala je svog supruga da gleda cijelu stvar pa je on čak podijelio i nekoliko kondoma.

– Moj muž voli gledati moje izraze lice, on je kao dijete u trgovini sa slatkišima! Šali se kako je sretan što posuđuje svoje igračke, ali samo ako se vrate u istom stanju u kojem ih je posudio.

Pred kraj intervjua za Sex Files, Louise je izjavila da ne žali za ničime jer je ‘život prekratak’. Također je podijelila neke savjete za sve oni koji bi htjeli probati grupni seks.

– Sve je u planiranju, morate se jasno dogovoriti oko toga što je u redu, a što nije. Kad ste svi na istoj strani, sve bolje funkcionira, Preuzeto Mirror

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx