web hit counter

Pusti sine da ti ga mama popuši *INCEST*

Ja sam koji baš više i nije u cvijetu mladosti. Naime, imam 46 godina i iza sebe dva propala braka te troje djece. Mamine godine neću spominjati ali ako ja imam 46 jasno vam je da je ona više nego u zrelim godinama.

Da krenem na erotsku priču

i ja mojim autom vraćali smo se prema mojoj kućici koja se nalazi na bregima prigorskog kraja nadomak grada. Naime da budem precizniji, ta spomenuta kućica u kojoj sam živio bila je nekada vikendica mog oca. U selu koje se nalazi nekih tri-četiri kilometra udaljeno od moje kuće mama i ja bili smo na večeri u jednom restoranu. Uz prisutne tamburaše čak smo malo i zaplesali a oboje smo prilično popili. U jednom trenutku kada smo se već približili samoj kući mama je rekla neka skrenem na sporedni poljski put. Iznenađeno sam je pogledao i usporio…

-Hajde Dražene, daj skreni, molim te.- Ponovila je.

Naime taj poljski put vodio je do proplanka uz jedan potok a sve je bilo okruženo rijetkom bjelogoričnom šumom. U stvari spomenuti proplanak nalazio se s druge strane malog jezera iliti ribnjaka uz koji se nalazila moja drvena kuća, tj. kuća u kojoj sam živio posljednje tri godine. Dva dana ranije mama i ja pješačili smo okolicom i došli do tog mjesta. Tom prilikom mama se divila prirodi a kada je između drveća uz spomenuti proplanak ugledala odbačene prezervative glasno se nasmijala. Objasnio sam joj kako tu autima redovito dolaze ljubavni parovi. Pogotovo vikendom kada se vraćaju iz okolnih kafića i klubova s muzikom.

Sada se eto sjetila tog fuko-droma kako se to mjesto popularno nazivalo. Pitao sam je što ćemo tamo no ona je inzistirala da šutim i vozim.

Došavši autom na rub proplanka ugasio sam svjetla i lagano skrenuo desno jer lijevo do nas vidio sam između drveća dva parkirana auta. U posljednje tri godine koliko sam živio u tatinoj drvenoj vikendici upoznao sam većinu domaćih ljudi pa mi sad ne bi bilo ugodno da me netko vidi i to s vlastitom mamom. Parkirao sam uz sam rub šumovitog dijela i ugasio motor auta. Mama je sjetno gledala prema punom mjesecu koji je izdajnički u priličnoj mjeri osvjetljavao čitav kraj. Šutjela je neko vrijeme a onda glasno uzdahnula i s dosta sjete u glasu rekla kako je to bilo jako, jako davno kada je zadnji puta bila na nekom ovakvom mjestu. Pomalo me iznenadila tim riječima ali i navukla osmijeh na moje lice. Onda se okrenula prema meni i opet me iznenadila pitanjem. Pitala me kada sam ja ovdje zadnji put doveo neku ženu… No odmah je konstatirala kako ja za to nemam potrebe jer imam kuću na drugoj strani… Opet je trenutak zašutjela pa rekla kako bez obzira na kuću koja pruža komfor i ovakva mjesta imaju svoju draž.

Potom je rukama lagano zadigla svoju suknju prema gore otkrivši butine svojih nogu. Mazila je dlanovima ruku svoja bedra govoreći kako se ponovo osjeća mlado. Ostavivši dobrano razgolićene noge nagnula se prema meni i naslonila glavu na moje rame. Ruku je stavila na moje koljeno i povlačeći je gore dolje… Svakim trenutkom njena ruka bila je sve bliže mom kurcu. Totalno me zbunila a kada sam je pogledao u oči shvatio sam da se mama istinski napalila. Kurac u gaćama nervozno je počeo titrati i osječajući nelagodu rekoh mami kako bi možda bilo da krenemo doma.-Zašto?-Naivno je pitala i istog trenutka podigla ruku s mog bedra. Dlanom ruke pomilovala me po licu a onda čvršće stisnula i privukla moje lice k sebi. Usne su nam bile udaljene jedne od drugih tek nekoliko milimetara… Gledali smo se u oči sekundu-dvije a onda je svoje usne priljubila uz moje. Trenutak kasnije osjetio sam kako mi svoj vlažni jezik gura između usana u usta. Ukočio sam se kao da sam progutao motku a idućeg trenutka sam se trgnuo jer sad se mamina ruka spustila na moj kurac. Osjetio sam val uzbuđenja koji mi je prostrujao kroz tijelo… Izgubivši kontrolu uzvratio sam mami poljubac i sad dok mi je ona rukom čvrsto gnječila nabrekli kurac preko hlača strasno smo se ljubili.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
perhan
perhan
Guest
10. rujna 2022. 14:07

Loše lažeš, loše izmišljaš. Pišeš da ste došli kući i da ste plesali i pili, i odjednom krov auta.

Boba
Boba
Guest
Reply to  perhan
10. rujna 2022. 19:41

MAAA sa čime se ti zamaraš, svašta

milojko
milojko
Guest
Reply to  perhan
11. rujna 2022. 20:42

jel tebe pali inc

Riki
Riki
Guest
Reply to  milojko
12. rujna 2022. 21:31

Ima mnogih koje pali inc, a ovde je došlo do baš žestokog inc…

milojko
milojko
Guest
Reply to  Riki
1. listopada 2022. 19:14

uzbudljiv je staces

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
5
0
Ostavi svoj komentarx