Sretan ljubavni trokut

Katarina je došla do mene i prešla je rukom preko moje noge prema mojim preponama. Tu je naišla na moj kurac koji je virio iz nogavice dresa. Nisam se zamarao sa donjim rubljem, jednostavno ga nisam nosio. Lagano ga je uzela u ruku i stisnula ga je. Katarina je bila zgodna koliko i Sanja. I jedna i druga su imale jebozovno tijelo, velike čvrste sise, okrugle
guze. Katarina je imala slatko lice dok je Sanja bila apsolutno prezgodna.

” Hajdemo na krevet. Tamo ćemo se zabaviti! ” rekao sam ja.
” Kako god ti kažeš. ” rekla je Katarina.
” Lezi na leđa. Mi imamo nešto za tebe. ” rekla je uzbuđeno Sanja.

Ja sam se pokorio i Sanja se nagnula nad mene i stavila je kurac u svoja usta. Njezin je jezik vrludao po glaviću, išao sve do korijena i kretao od početka. Pogledao sam u Katarinu, ona je gledala sa divljenjem. Kako nisam imao pametnija posla sa rukama posegnuo sam rukama između njenih nogu i pomazio sam njenu macu. Katarina je uzdahnula od iznenađenja i smjesta je raširila noge. Njena pica je već bila vlažna i vruća i ja sam gurnuo srednji prst do kraja. Ševio sam ju prstom i masirao sam joj klitoris, sa palcem, koji je iz trena u tren bivao sve veći. Katarina je zaklopila oči i počela se igrati sa svojim bradavicama. Nagnula se naprijed u želji da moj prst prodre što dublje i njihala je bokovima naprijed nazad u sve bržem ritmu. Katarinini vrući sokovi su se cijedili niz moju ruku dok je Sanja obrađivala moj ukrućeni, čvrsti kurac.
Počeo sam izvlačiti prst iz njene uzavrele pice, ali mi to ona nije dopustila vraćajući je nervoznim pokretom. Nakon nekog vremena izvukao sam ruku i zgrabio sam ju za bokove i povukao sam ju na svoja prsa. Zgrabio sam ju za dupe i sad je njena pica bila na mojem licu. Čim sam joj zabio jezik u picu počela je luđački skakati po meni, puneći moje nozdrve sa slatkom aromom njenih sokova. Još sam joj jače zabio jezik, a onda ga lagano izvukao i polizao klitoris. Očigledno je bila osjetljiva na ovo jer je odmah svršila vrišteći. Zabila mi je picu jako još jednom i onda se srušila sa strane na krevet. Pogledao sam Sanju koja je još uvijek marljivo pušila moj kurac. Bio sam blizu svršavanja , a još ga nisam zabio ni u jednu vlažnu macu. Uhvatio sam Sanju za ramena i povukao sam ju prema sebi. Okrenuo sam ju leđima prema sebi i njena crna maca je bila točno iznad mog heroja.

” Zabij joj ga, sad. ” šapnula je Katarina.

Sanjina maca nije izgledala vlažna i spremna za moj kurac, ali je moj macan bio speman i nisam mario. Katarina je posegnula usnama za Sanjinom još uvijek suhom picom i počela ju je lizati. Sanja je uzdahnula od uzbuđenja jer je neka druga djevojka dodirnula njezinu macu. Za nekoliko sekundi njen klitoris je nabubrio i a njeni sokovi su počeli da cure. Polako sam spustio Sanju na svoj ” štap “, diveći se njezinoj ružičastoj blistavosti. Katarina je navodila mojeg junaka u Sanjine odaje.

” Ahhh, budi pažljiv. Tako sam uska. ” spustio sam ju polako i pažljivo zato jer je to bila najuža maca koju sam imao prilike isprobati. Sa tim na pameti sam se suzdržavao da joj ga ne zabijem grubo i do kraja.
Čim se spustila do kraja počeo sam joj ga nabijati. Sanja se ugrizla za usnu kako joj je suza sišla niz obraz.
” Stani! To ju boli. ” reče Katarina meni, pa onda se okrenu Sanji pa joj reče ” Nisi to radila puno puta, zar ne? ”
” Samo jedanput sa Markom. Njegov je bio manji, a isto je boljelo. ”
” Bolje se ti ustani. Ne želim ti učiniti ništa nažao. ” rekoh ja.
” Ne, ali ja želim nastaviti. Zar nema ničeg što bi moglo olakšati situaciju. ” reče Sanja.
” Da, ako ima vazelina ili gela! ” reče Katarina.
” Imam nešto vazelina u kupatilu. ” rekoh ja.
Katarina je skočila i otišla u kupatilo, a ja sam gledao njeno dupe koje je poskakivali kako je odlazila.
” Morat ćeš se ustati. ” rekoh Sanji.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
antebig
antebig
25. travnja 2020. 05:08

Moja žena obožava da mi liže jaja dok jebem drugu zensku

1
0
Ostavi svoj komentarx