Stvorena sam samo za seks – II dio

U sledećih nekoliko meseci u meni je preovladavao bes i inat, osećala sam se iskorišćenom i prevarenom, pa sam prekinula gotovo svaki kontakt sa Igorom. Svi njegovi pozivi da izađemo ponekad kao pre, nisu dopirali do mene, ali sam se kada bi se sreli na treningu, najviše zbog toga da drugi ne primete, ponašala prema njemu kao ranije.

Stovrena sam samo za seks

Ipak, svojim osećanjima nisam mogla da pobegnem i često sam noću maštala o njemu i podsećala se onog susreta iz svlačionice, da bi kasnije samu sebe prekoravala zbog toga. Ne znam kako da vam objasnim, ja mu ustvari nisam zamerala zbog onoga što mi je uradio, jer bio je to najbolji seks koji sam do tada imala, već sam mu zamerala zbog načina na koji je to uradio. Osećala sam se kao kurva koju može da jebe svako ko i kada hoće.
U takvom mom rastrojstvu došlo je leto i vreme da idemo na pripreme, na more. Muška i ženska ekipa išle su zajedno, a ja sam znala da neću imati mira od njegovih nasrtaja.
Posle našeg susreta u svlačionici on je jedno vreme bio zadovoljan, ali kako je vreme prolazilo, a ja prekinula skoro svaki kontakt sa njim, postajao je još napaljeniji nego pre. Dobio je prst, što je u njemu samo povećalo želju i sada je hteo čitavu ruku.

Na pripremama smo imali po dva treninga dnevno, ali smo uveče bili slobodni što je Igor koristio da me saleće. Izbegavala sam ga koliko sam mogla, a kada bi se ipak srela sa njim odbijala bi njegove pozive. Međutim, od drugarica sam čula priče koje su me zaintrigirale i zapalile mi maštu. Pričalo se da su se neke od devojaka tucale sa nekim momcima, dok su priče u kojima su devojke komentarisale koji od njih je najslađi, i pre toga bile sasvim uobičajena stvar. Igor je u tim pričama uvek bio na prvom mestu. Da li usled podsvesnog delovanja tih priča ili ne, tek na kraju sam ipak pristala da jedno veče izađem sa njim u šetnju, iako sam znala koji su njegovi ciljevi.
Šetali smo neko vreme da bi na kraju seli na klupu koja se nalazila na tihom i tamnom mestu u parku. Igor je tražio objašnjenje zašto se tako ponašam u poslednje vreme, a ja sam pokušala da mu objasnim njegove postupke i da me je protiv moje volje naterao na seks. Međutim, on ustvari nije želeo da me čuje. Njemu je na pameti bilo samo jedno, JA, odnosno njegov kurac u svim mojim rupama.

– «Budi iskrena» – započeo je on priču – «pa priznaj da ti je bilo lepo, jer ako nije, ali zaista, onda te više nikada neću smarati. Hajde reci.»

Povređena njegovim rečima, ipak nisam mogla da lažem i nekako sam preko svog jezika prevalila – «Jeste, bilo je lepo. Eto ti, to si želeo da čuješ, ali znaj da je to bilo skoro silovanje. Jeste, ja sam ti dala, ali na koji način. Kako si upao u svlačionicu i iznudio mi taj pristanak?»

– «Izvini. Evo priznajem preterao sam, nisam to smeo da uradim, ali šta sam drugo mogao, ja te obožavam, a ti si bila tako hladna prema meni. Pružala si mi samo mrvice.» – klečeći predamnom, govorio je Igor – «Volim te već godinama, zamišljam da vodimo ljubav celu noć, ti i ja. To je nešto najlepše.»

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx