Svadba sa suprugom (klinci jebali suprugu)

Ljeto, svadba kod rodbine, supruga i ja idemo, svadba je u nekom većem restoranu.

Usput moja supruga ovdje ću je zvati JJ, nije nešto ekstra riba sa svojih 35godina, visoka 177cm, mršavija, sa manjim sisama, sa veoma lijepim crtama lica i bez šminke čak.

Kao što je i red, malo smo se skockali, ja klasika odijelo, ona crnu suknjicu do koljena, roza bluza, ispod koje je nabacila pushup grudnjake, tako da je izgledala veom sexy, iako sam znao da ispod stoje male sisice.

Svadba je bila dobro vesela, igralo se, plesalo, a bogami se i popilo, JJ je stalno bila na podiju za ples sa ostalim gostima, ja bih se povremeno malo pridružio, a zatim bi se vratili do našeg stola da se malo osvježim pićem.

I tako piće po piće, primjetismo da se veći broj gostiju razišao, uglavom su ostali mlađi gosti.

Otišao sam do podijuma malo zaplesao sa svojom JJ, iskoristivši priliku da je malo prislonim jače uz sebe, pritom spuštajući ruke na njenu malu guzu. slatko se nasmijala, i poljubila me.

Vraćamo se do stola da malo odmori, dajem joj čašicu i kažem da popijem na iskap u zdravlje mladenaca i njihvou prvu bračnu noć.

Kako smo sjedili za stolom na stolicama, spustio sam joj ruku na nogu i polako krenuo prema međunožju. Kada sam rukom dovhatio do gaćica osjetio sam da su ne vlažne, nego mokre.

Opa šta te to tako odjednom napalilo pitah je?

Ništa posebno odgovori dok sam joj pomalo dirao klitoris preko gaćica.

Na njen odgovor zastadoh malo, na šta me ona neknako molećivo pogleda da nastavim. Pokazah joj očima na moj kurac koji se već ukrutio. bez razmišljanja je raskopčala šlic, zavukla ruku i počela mi ga maziti.

U momentu je stala rekavši da smo stvarno blesavi, i da nas mogu vidjeti.

Ustade spusti suknjicu, kaže odoh još malo na podiju da igram. Ostao sam sjedeći za stolom i prateći JJ na podijumu za igru. Dok je igrala, dva momčića su se počeli savijati oko nje, koristeći igru da je dohvaćaju po tijelu. U momentu nisam bio siguran kako da reagujem, dok nisam osjetio da se moj kurac ukočio da će da pukne iili on ili šlic na pantolonama. Čak sam počeo i igrati se sa njim preko pantolona, odnosno shvatio sam da me ti prizori pale jako.

JJ se vraća i sjeda na stolicu, pali cigaretu, ja koristim priliku i ponovo joj stavljam ruku u međunožje, još je vlažnija, potpuno mokra.

Pitam je; šta je lože te momčići?

uh.. samo je rekla.

Protrljao sam joj picu, prstima, uzdahnula je i stisla zube.

Pitam šta je,

kaže vrisnuću ne mogu da izdržim.

Pa stavi moj kurac u usta da ne vrisneš, rekoh,

kaže ovdje,

reko da, i ako svršim za manje od minute, pustiću ona dva dečkića da te guze.

Lijevom rukom sam brzinski izvadio kurac vani, ona se sagnula i strpala ga u usta. mislim da sam za 10 sekundi eksplodirao i napunio joj usta spermom.

Digla je glavu, i prokomentarisala, sad ga još više želim.

Pogledao sam niz salu restorana, i vidim ona dva momčića gledaju u nas, te ih rukom pozovem da nam se pridruže za stolom. Prišli su nesigurno, sjeli preko puta nas, te tek kada sam rekao šta pijemo malo su se okuražili. Vidio sam da su željni da nešto jebu, a moja JJ je bila kao stvorena za njih dvojicu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx