SVADBA – Žena mladoženjinog kuma: Sad mi pokaži kako biš me po guzi

Nedavno sam na sestrinom vjenčanju doživio seks iz snova. Suzi je bila žena od mladoženjinog kuma. Bila je prilično zgodna i nisam mogao pogled maknuti sa nje. Od kad smo se upoznali, vrtio sam se u njenoj blizini kao maca oko vruće kaše. Njoj je to godilo i način kojim je uzvračala na moju pažnju otkrivao je da se i ja njoj sviđam. Bila je u braku sedam godina, ali očito joj je muška pažnja bila više nego dobrodošla. Vrlo zavodljiva, seksi izgleda privlačila je pažnju većine muškog dijela velike svadbene povorke.

 

Mene je pomisao na seks s njom toliko uspalila da nisam više bio prepoznatljiv. Sve moje šale bile su insinuacije na seks i ona ih je prihvaćala kao da se znamo sto godina. Smijala se i nadovezivala na moje seksi fore, a meni je to samo rasplamsalo želju da je stvarno pojebem. Nisam znao što je u njezinoj glavi, ali meni su hlaće postale tijesne i postajo sam sve direktniji i opušteniji u razgovoru s njom.

U jednom trenu pod utjecajem silne požude i alkohola, rekao sam nešto potpuno glupo, karakteristićno za nezrelog muškarca….

– Suzi, Suzi, ja bi tebe po guzi…. – ćim sam to rekao, osjetio sam se totalno glupo, ali bilo je gotovo.

No Suzi je prvo odvalila od smijeha, a potom odgovorila – Kako i s ćim? – Ostao sam bez teksta. Nisam znao da li da budem krajnje direktan i iskren ili da zaboravim cijelu priču. No način na koji me je pogledala, ohrabrio me je. Toliko me je palila da nisam mogao odoljeti….

– Ako smijem biti iskren…..

– Budi! – prekinula me je. Rekla je to kao da želi isto što i ja. Osjećala se napetost u zraku i odlučio sam ići do kraja.

– Želim te od kad sam te vidio. Kurac mi je napet kao dinamit. Jako si seksi. – zarumenio sam se.

– Nisi mi odgovorio na pitanje. Želim čuti kako bi me po guzi i s ćime? – inzistirala je da budem precizniji.

– S ovim kurcem napetim u hlaćama. Prvo bi ti ga protrljao među guzovima, a onda ti ga uvalio cijelog. – Odgovorio sam odlučno.

– Gdje bi mi ga uvalio? – upitala je vidno zagrijana i zainteresirana.

– U guzu…ravno u guzu. Imaš neodoljivu guzu i izjebao bi te žestoko u guzu. – Postao sam krajnje direktan i pomalo drzak.

– Ohhhhhhh….kako dobro…obožavam to…Pa kad to misliš napravit? – upitala je grizeći si usne.

– Odmah….

 

Svi su plesali, pili i jeli i niko nije ni primjetio da smo nas dvoje otišli. Ja sam izašao prvi i čekao je vani. Otišli smo do mog auta i odvezli se na jedno lijepo mjesto u blizini koje je bilo dobro skriveno i na osami. Već u autu je izvukla moj nabrekli kurac iz hlaća i navalila usnama na njega.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx