Joj punice, bolja si jebačica od kćerke

Moja punica Rada starija je od mene 12 godina. Moju suprugu Milenu rodila je u 16. godini. Visoka je i lijepa, kao izvajana. Kad sam se ženio mnogi svatovi gledali su u moju punicu. Potiče iz siromašne porodice i udala sa samo da jedna gladna usta budu manje u kući. Njen pokojni muž bio je 16 godina stariji, vrijedan, ali prijek čovjek. Bio je vozač, danim ga nije bilo kod kuće. Često sam razgovarao sa mojom puni*. Savjetovala me je da pazim na brak, a da ukoliko želim negdje na stranu ne maltretiram suprugu i da sve radim pametno. Često mi se žalila na samoću, na ljutitog čovjeka,koji je ne razumije. Znao sam da žudi za muškom rukom i tvrdim kurcem. Ali bojao sam se kako bi se moj eventualni flert odrazio na moj i njen odnos sa suprugom. Zato sam se maksimalno suzdržavao.

Nekoliko puta sam je vidio golu ili polugolu, neprimjetno naravno. Dok se presvlači ili tušira, znao sam proviriti kroz ključaonicu. Imala je predivno tijelo, poveće, ali prelijepo oblikovane sise, lijepu guzu, još ljepše butove i pičku obraslu crnim gustim dlakama. Jedanput nisam mogao odloliti pa sam zavirio u kupatilo, otvorio veš mašinu i iz njenih gaćica izvadio par dlačica i ubacio u svoje gaće. Često sam drkao na svoju punicu, zamišljao sam je dok vodim ljubav sa ženom. Pomisao na nju me uspaljivala, ako sam želio prije svršiti ili da mi bude tvrđi, samo sam pomislio na nju.

Muž joj je umro kad je imala 52 godine. I tad je bila jako lijepa i zgodna, mnogi muškarci su je opsjedali.Ja, supruga i moja ćerka živimo udaljeni od nje 35 kilometara.Jednog dana pomagao sam joj oko drva za zimu, cijepao i unosio. Hvatala nas noć, a mi smo trebali završiti posao. Nazvao sam suprugu i rekao da još nismo gotovi i da sam premoren. Bio je petak. Supruga mi je rekla , pa ostani i završi posao, sutra je subota, ne radiš pa onda to ujutro završite. Sad se odmori i prespavaj tu kod mame.Rekao sam da se slažem, jer bio je još jedan razlog za to. Svjetla na mom starom golfu su skoro otkazala, pa sam se bojao policije. A tog dana popio sam i nekoliko čaša šljivovice zajedno sa puni*.

Ušli smo u kuću oko 22 sata, pošto smo vani popili kafu i po još jednu čašicu prepečenice. Otišao sam prvi da se istuširam.Dala mi je neku svoju staru majicu i trenerku. Topla voda me okrijepila i osvježila, saprala i umor i prljavštinu sa mene. Potom je u kupatilo ušla punica. Posmatrao sam je kroz ključaonicu i uspalio se gledajući kako nježno sapunom trlja svoje sise i stomak. Potom je ustala i stojeći u kadi sapunala svoje međunožje i guzu. Kako je samo rukom trljala svoju čupavicu, ludio sam.Izašla je obučena u majicu, kroz koje su stršale nedovoljno obrisane bradavice, kao da su pripadale nekoj četrdesetogodišnjoj ženi, a ne ženi od 58 godina.dole je imala iznošenu trenerku, koja joj je isticala guzu i butine.

Još malo smo gledali tv program, a onda sam rekao, umoran sam, idem spavati, treba sutra završiti posao.

-Zete, ako želiš u sobu možeš, ali ja bih ti preporučila da spavaš ovdje u boravku. Začas ću razvući dvosjed, pa ako ne možeš spavati možeš gledati tv. Pristao sam.Kad je punica izašla svukao sam se i legao, i naravno potrudio da me san ne savlada. Ona je ponovo otišla u kupatilo, da se spremi za spavanje. Izašla je u spavaćici nešto malo iznad koljena. Imala je gaćice, ali sise su joj bile slobodne. Potom me upitala, da li mi smeta da ona legne na nerasklopljeni dio ugaone garniture.

-Pa ovo je tvoja kuća, odgovorio sam nonšalantno, praveći se da budem ravnodušan.

Ugasila je svjetlo, i u mraku sam primijetio da je svukla gaćice. Potom je podigla pokrivač i legla.

-Umorna sam, ali san mi neće na oči, rekla je.

-Ni ja ne mogu odmah zaspati, odgovorio sam joj.

Nekoliko rakija i piva me tjeralo u toalet, pa sam ubrzo otišao da se olakšam. Potom sam oprao glavić za svaki slučaj i vratio se dignuta kurca.Punica je upalila ponovo tv, rekavši da se vidim vratiti. Primijetila je da mi se jako digao. Moj kurac je dug 18 cm, ali je jako debeo. Obim mu je 17 cm, mjerio sam ga krojačkim metrom. Glavić mu je jako velik, skoro kao ženska šaka,što mi je dok sam bio mlađi i neiskusniji stvaralo probleme. Ali kasnije su mi žene dosađivale, upravo zbog glavića i debljine mog macana.

-Znaš zete, ubi me samoća, nemam s kime razgovarati, noću se zaključam i često ne mogu zaspati.Da mi nije televizije izludila bih.Ponekad se probudim oko tri a tv ostao upaljen.

Razumio sam je potpuno.Ni ja nisam volio biti sam. Rekao sam joj pa ti bi trebala sebi naći čovjeka sa kojim bi podjelila samoću, odgovorio sam joj.

-Znam i ja često o tome mislim, ali šta bi rekle moje ćerke, pa i vi zetovi. I komšiluk bi stalno pričao o tome. A da me samoća ne ubija i da mi ne treba neko, o tome ne treba ni pričati.

Onda me je upitala za jednu moju komšinicu koju je primijetila kod nas na nekom slavlju.

-Zete primijetila sam da te pije očima. Mlada je i vrckava, razumijem sve, samo se pričuvaj Milene (moje supruge). Znam da je teško biti suzdržan, ali čuvaj se i koristi sve šanse, kad dođeš u moje godine biće kasno, rekla je i nastavila me savjetovati.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x