Tatina nova cura je od mene tražila da ju žestoko poševim

Imam 18 godina i dosta znam o tehnologiji. Sve što je roditeljima, rodbini, prijateljima trebalo nešto složiti uvijek bi se meni javili jer sam stvarno taj posao obavio kao neki profesionalac. Uvijek sam znao od svog oca lozinku na facebook-u i svako malo bi išao mu unutra i čitao njegove poruke, sa kim se dopisuje i takve stvari, zapravo gledao bi sve što me je zanimalo.

Tako se odjedanput počeo baviti muzikom, bio je DJ, igrao je po klubovima i kafićima te privatnim rođendanima. I svaki put kada bi došao sa njim nakon nekog vremena tko bi saznao da sam mu ja sin bi mi se pohvalili da imam super tatu i da bi svi takvog. Naravno ja sam se samo nasmiješio i rekao: “takav se samo jedanput ima”

Nakon nekog vremena vidio sam da doma stvari ne funkcioniraju kako su prije, nije više bilo toliko ljubavi između mojih roditelja, otac bi uvijek bio na mobitelu i dopisivao se kao neki klinac, a majka bi sjedila i gledala tv. Tako svaki dan sve isto. Dok jedne večeri morao je ići svirati u neki kafić, a ja sam samo znao doći dok bi me on pozvao. Tako su i mene moji frendovi pozvali van i naravno otišli smo i zalomili smo do jutarnjih sati. I ja se sjetim da meni otac je danas DJ pa da lijepo otiđemo moji frendovi i ja na jedno piće k njemu, da zapravo vide frendovi s čime se on bavi.

I ulazimo mi unutra bilo nas je 4, a ja zadnji sam ušao i kako zatvaram vrata nekakvih 2-3 sekunde je falilo da ga nije jedna mlađa cura poljubila. Nije ga uspjela jer me moj otac na vrijem stigao vidjeti i samo je glavu okrenuo na drugu stranu. Naravno u sebi sam bio ponosan što je takvo što napravio, ali opet me je mučilo dali je tako svake večeri.

 

Odlučio sam mu opet ući u facebook i pogledati dali mogu tamo što saznati, naravno bila je jedna poruka u kojoj se ta djevojka njemu javlja, on njoj nije ništa odgovorio nazad. Ja sam pogledao njezin profil, imala je nekih 24 godine, ali cura je bila vrh! Zgodna, imala je sise, a za guzu da ne govorim znaci djevojka od milion dolara tako je izgledala. Ja sam se na prvi pogled zaljubio u nju! Dok sam sve o njoj saznao što sam mogao otišao sam u očevu sobu, on je bio tamo i bio je još u krevetu i gledao je tv. Upitao sam ga: 

– I kako je jučer bilo?

On reče: Ma nije bilo baš super, ali bilo ga ljudi i napravilo smo odličnu zabavu.

– Ohh..super možda i ja sljedeći tjedan dođem opet s frendovima. 

– Okej, a ono što si vidio nemoj govorit majci jer znaš da joj se ovo baš ne sviđa što radim, ali to sve radim zbog vas jer ste mi vi sve što imam.

– Da,da znam, ma nisam niti ništa vidio, ali i znam da su svakakve cure oko tebe pa ipak si ti DJ.

– HEHE

I tako je završio naš prvi razgovor poslije svega što sam vidio.

 

 

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx